Libnet.ro
UNICEF

15:15

Presedintele Donald Trump a semnat ordinul pentru construirea zidului la granita SUA cu Mexicul

România Liberă România Liberă,
Presedintele Donald Trump a semnat ordinul pentru construirea zidului la granita SUA cu Mexicul

Presedintele Donald Trump a semnat miercuri ordonanta executiva care prevede construirea unui zid la frontiera Statelor Unite cu Mexicul. continuă pe România Liberă

Donald Trump a semnat ordinul pentru construirea unui zid la granita cu Mexic

Presedintele american Donald Trump a semnat miercuri directive pentru a construi un zid de-a lungul frontierei dintre SUA si Mexic si pentru a adopta masurile drastice in orasele din SUA care gazduiesc imigranti ilegali, actionand rapid in privinta planurilor anuntate in campanie de a reduce imigratia si a spori securitatea nationala.

Presedintele Donald Trump a semnat decretul de retragere a SUA din Parteneriatul Trans-Pacific

Noul presedinte Donald Trump a semnat luni, in Biroul Oval, un decret care anuleaza participarea SUA la Tratatul de liber-schimb trans-pacific.

Premierul Marii Britanii, Theresa May, va sustine acordul nuclear cu Iranul in discutiile cu presedintele Donald Trump

Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, si-a exprimat increderea in beneficiile liberului schimb si sprijinul pentru acordul nuclear incheiat cu Iranul la intalnirea pe care o va avea in aceasta saptamana cu presedintele american Donald Trump, a spus luni purtatoarea sa de cuvant.

Trump a semnat decretul pentru proiectul zidului de la granita cu Mexic si vizeaza orasele sanctuar din SUA

Presedintele Donald Trump a semnat miercuri seara directivele pentru construirea unui zid la granita cu Mexic, masura promisa in campania electorala, si pentru limitarea fondurilor federale acordate oraselor si statelor sanctuar, care protejeaza imigrantii ilegali, informeaza Reuters.

Donald Trump va restrictiona astazi accesul imigrantilor din sapte tari si da un ordin pentru construirea zidului la granita cu Mexic

Presedintele SUA Donald Trump urmeaza sa semneze mai multe ordine executive miercuri pentru restrictionarea imigratiei din Siria si sase tari din Orientul Mijlociu sau din Africa, potrivit unor experti citati de Reuters.

Secret Service va ancheta un agent care s-a indoit ca ar putea sa ia un glont pentru Donald Trump

Secret Service va lansa o actiune disciplinara impotriva unui agent, care a sugerat pe Facebook ca nu ar incasa un glont pentru presedintele Donald Trump, desi agentia este responsabila cu asigurarea securitatii liderului Statelor Unite, transmite Reuters.

Modelul TELEORMAN la CASA ALBA: Donald Trump cauta MORTII care au votat-o pe Hillary

Presedintele Donald Trump a promis o investigatie majora cu privire la fraudarea votului, dupa ce s-a plans de milioanele de voturi ilegale sesizate in sistem, anunta BBC. Noul.

Donald Trump il va pastra pe James Comey la conducerea FBI

Jurnalistii New York Times sustin ca presedintele Donald Trump ar urma sa-l pastreze pe James Comey la conducerea Biroului Federal de Investigatii FBI), in ciuda faptului ca este vizat de o ancheta lansata de Inspectoratul General al Departamentului de Justitie, care pune sub semnul intrebarii deciziile luate de directorul FBI in investigatia serverului privat de e-mail al democratei Hillary Clinton.

Donald Trump nu isi va face publice declaratiile fiscale

Presedintele Donald Trump nu va publica declaratiile sale fiscale, chiar si dupa ce o auditare mentionata frecvent de el este completa, a declarat consilierul senior Kellyanne Conway, potrivit CNN. Conway a fost presata intr-un interviu sa spuna daca Casa Alba va raspunde unei petitii cu peste 200. 000 de semnaturi prin care lui Trump i se cere sa elibereze declaratiile fiscale.

SUA: Donald Trump, MASURI DE ULTIMA ORA impotriva LGBT

Imediat dupa ce s-a instalat la Casa alba, presedintele Donald Trump s-a si pus pe schimbari in cadrul administratiei. Mai exact liderul de la Casa Alba la scurt timp dupa ce a fost investit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )