Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sotii Obama i-au felicitat pe printul Harry si pe actrita Meghan Markle cu prilejul logodnei: O viata plina de bucurii!

Hotnews Hotnews,
 Sotii Obama i-au felicitat pe printul Harry si pe actrita Meghan Markle cu prilejul logodnei: O viata plina de bucurii!

Sotii Obama i-au felicitat, printr-un mesaj publicat pe Twitter, pe printul Harry si pe actrita Meghan Markle cu prilejul logodnei lor, potrivit news. ro. Michelle si cu mine suntem incantati sa ii felicitam pe printul Harry si pe Meghan Markle pentru logodna lor. Va dorim o viata plina de bucurii si fericire impreuna, a fost urarea publicata pe contul de Twitter al fostului presedinte Barack Obama. continuă pe Hotnews

Sotii Obama, mesaj pentru printul Harry si Meghan Markle

Barack si Michelle Obama au transmis un mesaj catre printul Harry si actrita Meghan Markle cu ocazia logodnei lor. Michelle si cu mine suntem incantati sa ii felicitam pe print.

Printul Harry si actrita Meghan Markle s-au logodit. Cand va avea loc nunta

Printul Harry al Marii Britanii 32 de ani) si actrita americana Meghan Markle 36 de ani) si-au anuntat logodna printr-un comunicat oficial transmis de Palatul Kensington.

Interviul dat de Printul Harry si Meghan Markle dupa anuntul logodnei VIDEO

Printul Harry si Meghan Markle au anuntat saptamana aceasta, in mod oficial, ca s-au logodit, si au oferit un interviu televizat in premiera celor de la BBC in care si-au exprimat sentimentele fara oprelisti.

Printul Harry si actrita Meghan Markle au anuntat data cand se vor casatori

Printul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a, se va casatori cu prietena lui, actrita americana Meghan Markle, in primavara anului 2018.

Printul Harry si Meghan Markle aufacut dezvaluiri despre relatie si logodna: cum a cerut-o in casatorie sipovestea inelului. A fost dragoste la prima vedere

Printul Harry al Marii Britanii 32 de ani) si actrita americana Meghan Markle 36 de ani) au acordat primul interviu dupa ce au anuntat ca vor merge la altar, dezvaluind cum a decurs cererea in casatorie, povestea inelului de logodna, cum s-au intalnit si cum s-au indragostit.

Motivele pentru care logodna Printului Harry cu actrita Meghan Markle va intra in istorie

Inca din momentul in care Printul Harry si actrita Meghan Markle si-au anuntat logodna, vestea s-a aflat pe prima pagina a ziarelor, iar asta pentru ca povestea celor doi va intra in.

Ce titlu va purta Meghan Markle dupa ce se va casatori cu Printul Harry

Printul Harry si Meghan Markle si-au anuntat oficial logodna luni dimineata, a anuntat Casa Regala a Marii Britanii. Nunta va avea loc in primavara anului 2018. Dupa ce se vor casatori,.

Printul Harry s-a logodit cu Meghan Markle

Printul Harry si Meghan Markle si-au anuntat oficial logodna luni dimineata, a anuntat Casa Regala a Marii Britanii. Nunta va avea loc in primavara anului 2018, informeaza.

ULTIMA ORA: Bat clopote de NUNTA la PALAT! Printul Harry SE iNSOARA cu o celebra ACTRITA! (FOTO)

Fericire mare la Palatul Buckingham! Printul Harry urmeaza sa se casatoreasca cu iubita sa, actrita americana Meghan Markle, a anuntat tatal sau Printul Charles. Printul Harry, al cincilea in .

Printul Harry, declaratia emotionanta pentru Meghan Markle: Stelele au fost aliniate cand am intalnit-o - VIDEO

Printul Harry a declarat ca el si actrita Meghan Markle s-au indragostit incredibil de repede si asta pare dovada faptului ca stelele au fost aliniate. Cei doi au acordat un interviu .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )