Libnet.ro
UNICEF

11:30

Motivele pentru care logodna Printului Harry cu actrita Meghan Markle va intra in istorie

Antena3 Antena3,
Motivele pentru care logodna Printului Harry cu actrita Meghan Markle va intra in istorie

Inca din momentul in care Printul Harry si actrita Meghan Markle si-au anuntat logodna, vestea s-a aflat pe prima pagina a ziarelor, iar asta pentru ca povestea celor doi va intra in. continuă pe Antena3

Nunta Printului Harry cu Meghan Markle va fi data in direct la TV

Nunta Printului Harry cu Meghan Markle din luna mai a anului viitor va fi un eveniment urmarit de sute de milioane de oameni din intreaga lumea. Asta deoarece evenimentul va fi dat in direct la televizor.

Sotii Obama i-au felicitat pe printul Harry si pe actrita Meghan Markle cu prilejul logodnei: O viata plina de bucurii!

Sotii Obama i-au felicitat, printr-un mesaj publicat pe Twitter, pe printul Harry si pe actrita Meghan Markle cu prilejul logodnei lor, potrivit news. ro. Michelle si cu mine suntem incantati sa ii felicitam pe printul Harry si pe Meghan Markle pentru logodna lor. Va dorim o viata plina de bucurii si fericire impreuna, a fost urarea publicata pe contul de Twitter al fostului presedinte Barack Obama.

Printul Harry si actrita Meghan Markle s-au logodit. Cand va avea loc nunta

Printul Harry al Marii Britanii 32 de ani) si actrita americana Meghan Markle 36 de ani) si-au anuntat logodna printr-un comunicat oficial transmis de Palatul Kensington.

Politic show: Adrian Nastase, dupa ce l-a imbrancit pe un protestatar la Gaudeamus: Mi-a fost teama ca o sa-si faca treaba in stand, in conditiile in care avea hartia igienica la el;Motivele pentru care Liviu Dragnea contesta sechestrul pus pe avere in d

Vicepresedintele CE, Frans Timmermans: In Polonia si Romania statul de drept este supus la presiuni. Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, s-a pronuntat recent despre. Lider al Partidului Popular European, Michael Schneider, despre acuzatiile de coruptie care il vizeaza pe Dragnea. Lider al Partidului Popular European PPE), Michael Schneider a participat la.

Fostele iubite ale Printului Harry pana la logodna cu Meghan Markle

Inainte de logodna cu Meghan Markle, Printul Harry a avut relatii sau a flirtat cu mai multe tinere de-a lungul timpului. Iata lista cuceririlor.

De ce logodnica printului Harry, Meghan Markle, nu va primi titlul de printesa

Casa Regala a Marii Britanii a anuntat, luni, ca printul Harry s-a logodit cu actrita americana Meghan Markle. Cu toate acestea, dupa casatorie, logodnica printului Harry nu va primi titlul de printesa,.

De ce va fi diferita nunta Printului Harry de cea a lui William

Printul Harry si Meghan Markle se vor casatori in luna mai a anului viitor, insa nunta lor va fi diferita de cea a Printului William cu Kate Middleton. Iata de ce! .

Printul Harry si actrita Meghan Markle au anuntat data cand se vor casatori

Printul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a, se va casatori cu prietena lui, actrita americana Meghan Markle, in primavara anului 2018.

Daniel Day-Lewis dezvaluie motivele pentru care a renuntat la actorie: Ma simteam coplesit de tristete

Actorul britanic Daniel Day-Lewis, premiat de trei ori cu Oscar, a vorbit despre motivul pentru care s-a retras din actorie, precizand ca a luat decizia dupa filmarile pentru Phantom Thread in urma carora a inceput sa sufere de depresie.

Mesajul amuzant pe care iubitul din serial al lui Meghan Markle i-l transmite Printului Harry, viitorul ei sot

Co-starul lui Meghan Markle din serialul Suits, actorul Patrick J. Adams, a tinut sa le transmita indragostitilor un mesaj public, chiar la cateva ore dupa ce acestia si-au anuntat logodna. Iar postarea lui din mediul online a starnit nenumarate reactii in randul internautilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )