Libnet.ro
UNICEF

05:45

Istoria lui Jay Leno, la The Tonight Show: cele mai bune momente

Adevărul Adevărul,
Istoria lui Jay Leno, la The Tonight Show: cele mai bune momente

Se stia de foarte multa vreme ca Jay Leno 63 de ani) se va retrage din cadrul emisiunii The Tonight Show, locul lui fiind luat de actorul de comedie Jimmy Fallon. Au fost cei mai minunati 22 ani din viata mea. A sosit cu adevarat vremea sa plec si sa predau fraiele urmatorului prezentator, a mai spus acesta. Astfel evenimentul marcheaza cu adevarat o oportunitate de a revedea unele dintre cele mai bune momente din timpul emisiunii. continuă pe Adevărul

Jay Leno si-a luat la revedere, prezentand pentru ultima data The Tonight Show: Au fost cei mai minunati 22 ani din viata mea

Jay Leno si-a luat la revedere intr-o nota emotionanta de la telespectatorii The Tonight Show, joi seara, prezentand pentru ultima data aceasta emisiune a postului TV NBC, intr-o editie in care celebrul prezentator a fost omagiat de Billy Crystal si de o pleiada de vedete.

Audienta RECORD la ultima editie The Tonight Show cu Jay Leno

Ultima editie a The Tonight Show prezentata de Jay Leno, care a fost difuzata joi seara la televiziunea americana NBC, a fost urmarita de 14,6 milioane de telespectatori, atragand cea mai mare audienta din ultimii 15 ani in care emisiunea a.

Ultima editie The Tonight Show cu Jay Leno a avut cea mai mare audienta din ultimii 15 ani ai emisiunii

Ultima editie a The Tonight Show prezentata de Jay Leno, care a fost difuzata joi seara la televiziunea americana NBC, a fost urmarita de 14,6 milioane de telespectatori. Aceasta reprezinta cea mai mare audien.

Dupa 22 de ani de emisiune, Jay Leno a spus ADIO! Cine va prezenta de acum inainte The Tonight Show

Jay Leno si-a luat la revedere intr-o nota emotionanta de la telespectatorii The Tonight Show, joi seara, prezentand pentru ultima data aceasta emisiune a postului TV NBC, intr-o editie in care celebrul .

Jay Leno a parasit Tonight Show: Urmatoarea emisiune, prezentata de Jimmy Fallon

Legenda televiziunii americane ce a condus timp de 22 ani emisiunea The Tonight Show a postului NBC, Jay Leno, a parasit scena, joi noapte, urmand sa fie inlocuit cu Jimmy Fallon, relateaza AFP. La editia de .

Ultima editie a show-ului cu Jay Leno a avut cea mai mare audienta din ultimii 15 ani

Ultima editie a The Tonight Show prezentata de Jay Leno, care a fost difuzata joi seara la televiziunea americana NBC, a fost urmarita de 14,6 milioane de telespectatori, atragand cea mai mare audienta din.

Ultimul 'Tonight Show' pentru Jay Leno

Jay Leno, legenda televiziunii americane ce a condus timp de aproape 22 de ani foarte populara emisiune 'The Tonight Show' a postului NBC, paraseste scena, urmand sa fie inlocuit de actorul de comedie Jimmy Fallon, relateaza AFP.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )