Libnet.ro
UNICEF

06:30

Vom fi parinti ANUNTUL facut de un CELEBRU CUPLU din Romania! AFLA despre cine este vorba si MODUL INEDIT prin care au dat vestea cea mare familiei

Devorator Monden Devorator Monden,
Vom fi parinti ANUNTUL facut de un CELEBRU CUPLU din Romania! AFLA despre cine este vorba si MODUL INEDIT prin care au dat vestea cea mare familiei

Adela Popescu si Radu Valcan sunt in culmea fericirii. Cei doi vor deveni parinti, iar acestia si-au anuntat familia intr-un. continuă pe Devorator Monden

Parintele administrarii unor celebre falimente bancare din Romania a murit

Avocatul Arin Stanescu, cel care s-a ocupat de insolventele bancare din Romania de acum 15 ani a incetat din viata, anuntul fiind postat pe site-ul casei de avocatura unde era partener - www. smda. ro, scrie.

6,8 milioane de familii din Romania au abonamente de televiziune. 65% folosesc cablu

6,8 milioane de familii din Romania aveau abonamente de televziune la finalul lunii iunie, in crestere anuala cu 4,5% fata de iunie 2014, conform datelor raportate de furnizori catre Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in.

Care a fost cel mai vizionat film din Romania in 2015

Furios si iute 7 este liderul Topului 10 al filmelor cu cele mai mari incasari generate in cinematografele romanesti in anul 2015, cu peste 11 milioane de lei, din clasament facand parte si animatia Minionii, dar si lungmetraje SF precum Jurassic World si Star Wars: Trezirea Fortei.

Patru jucatoare din Romania pe tablou la Shenzen

Pe tabloul turneului WTA de la Shenzen, competitie care debuteaza pe 3 ianuarie, vor fi prezente nu mai putin de patru jucatoare din tara noastra.

REFUGIATII din Romania au primit cadouri de Craciun si mancare traditionala romaneasca

Refugiatii si solicitantii de azil de pe teritoriul Romaniei au cantat colinde romanesti si cantece din tarile de origine, au primit daruri de la Mos Craciun si au mancat preparate traditionale romanesti.

Cum au petrecut Craciunul refugiatii din Romania

Refugiatii si solicitantii de azil din centrele regionale din Giurgiu, Radauti, Timisoara au cantat de Craciun colinde romanesti si cantece din tarile de origine, au primit daruri de la Mos Craciun si au mancat preparate traditionale romanesti.

TOP cele mai nonconformiste spatii de birouri: cum sunt primiti la lucru angajatii companiilor din Romania

Clujul se pare ca devine un punct tot mai fierbinte pe harta sediilor de birouri nonconformiste pentru companiile cu activitate in Romania, cel putin asta reiese din selectia Wall-Street. ro a birourilor care isi primesc angajatii intr-un loc de munca.

ANUNT SOC: Drumul meu in trupa MAXIM va inceta Un membru paraseste trupa! Ce se va intampla cu cel mai iubit boy-band din Romania?!

Veste trista pentru toti fanii Maxim. Unul dintre membrii trupei a anuntat ca nu va mai face parte din trupa.

Piata financiara din Romania a atras participatii straine la capitalul firmelor de peste 37 milioane de euro

Companiile care activeaza pe piata financiara romaneasca au primit de la actionarii straini injectii de capital de 37,6 milioane euro in septembrie si octombrie, mai mult decat dublu fata de lunile similare din 2014, cand insumau 15,2 milioane de euro, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC).

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3612 seconds )