Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este data de lansare a celui de-al noualea film din seria Star Wars

Adevărul Adevărul,
Care este data de lansare a celui de-al noualea film din seria Star Wars

Reprezentantii studioului Walt Disney au anuntat data exacta de lansare a filmul final care va incheia actuala trilogie Star Wars, totodata al noualea din franciza Razboiul stelelor, intitulat Star Wars: Episode IX. continuă pe Adevărul

Ce spune Orlando Bloom despre pozele in care este complet gol!

La aproape un an de cand a fost surprins de paparazzi in costumul lui Adam, in timpul unei vacante petrecute cu Katy Perry in Sardinia, Orlando Bloom face primele comentarii despre aceasta ipostaza neobisnuita.

Fostul ministru Darius Valcov scapa de controlul judiciar in dosarul in care este judecat pentru fapte de coruptie

Fostul ministru de Finante Darius Valcov scapa de controlul judiciar, dupa ce instanta suprema a decis, definitiv, revocarea masurii preventive in dosarul in care este judecat pentru trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functiile ocupata de acesta, de primar, senator si ministru, anunta News. ro.

Fostul ministru de Finante Darius Valcov scapa de controlul judiciar in dosarul in care este judecat pentru fapte de coruptie

Fostul ministru de Finante Darius Valcov scapa de controlul judiciar, dupa ce instanta suprema a decis, definitiv, revocarea masurii preventive in dosarul in care este judecat pentru trafic de.

Star Wars Episodul IX va inchide trilogia in 2019: Care este data oficiala de lansare

Ne apropiem cu pasi repezi de lansarea filmului The Last Jedi, dar avem deja detalii despre incheierea trilogiei cu Star Wars Episodul IX. Sunt mari sanse ca Star Wars sa fie una dintre cele mai profitabile francize din toate timpurile. Acesta este si motivul pentru care Disney a achizitionat drepturile de la George Lucas pentru [].

Care este cea mai mare fobie a Deliei! Artista a recunoscut tot!

Delia a recunoscut ca are o mare fobie! Artistei ii este teama sa ramana noaptea singura, motiv pentru care nu doarme pana nu vine sotul ei acasa. Sursa: Antena.

Calin Popescu Tariceanu: Ar trebui sa se renunte complet la venitul minim garantat care este o invitatie la nemunca

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca este necesar sa se renunte complet la acordarea venitului minim garantat, care, in opinia sa, este o invitatie la nemunca.

Care este starea copilului cazut intr-un put din Teleorman. Anuntul facut de medici

Cel mai mare risc al copilului care a cazut intr-un put in judetul Teleorman este o infectie masiva pulmonara, care ar putea cauza decesul,a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al.

Care este cel mai simplu si corect mod de a sparge un ou

Nu sunt multi cei care stiu cum se sparge un ou in mod corect, dar aceste abilitati sunt necesare pentru un bucatar care vrea sa-si perfectioneze abordarea. Cunoasterea tehnicii corecte de spargere a unui ou este un rit de trecere. Daca vei sparge corect invelisul, atunci continutul lichid din interior se va scurge lin in [].

Panza uriasa tesuta de paianjeni pe o pajiste din Noua Zeelanda. Care este explicatia fenomenului - VIDEO

O femeie din Noua Zeelanda a observat un fenomen spectaculos pe un camp din apropriea suburbiei Papamoa. Mai multi paianjeni au creat o panza uriasa de 30 de metri care acopera o zona verde de la.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )