Libnet.ro
UNICEF

19:15

GALERIE FOTO Media Music Awards 2014: cei mai difuzati artisti romani au fost premiati

Adevărul Adevărul,
GALERIE FOTO Media Music Awards 2014: cei mai difuzati artisti romani au fost premiati

Andra si Smiley au fost desemnati cei mai buni cantareti, iar Grasu XXL a fost artistul care a primit cele mai multe trofee in cadrul Media Music Awards 2014, gala desfasurata joi seara in Piata Mare din Sibiu. continuă pe Adevărul

Media Music Awards 2014: gala care premiaza cei mai difuzati artisti are loc in aceasta seara, la Sibiu

Media Music Awards 2014, singura gala muzicala din Romania unde premiile se acorda pe baza difuzarilor radio-TV, are loc in aceasta seara, in Piata Mare din Sibiu. Editia din acest an ii va aduce pe scena pe cei mai in voga artisti ai momentului, printre care Andra, Antonia, Smiley, Elena Gheorghe, Fly Project, Deep Central si Corina.

Ei sunt marii castigatori ai trofeelor Media Music Awards 2014!

Seara trecuta, Piata Mare din Sibiu a gazduit cea mai asteptata gala de decernare de premii din industria muzicala romaneasca, Media Music Awards. Te invitam in continuare sa vezi cine sunt artistii care au reusit, anul acesta, sa obtina mult ravnitele trofee.

YouTube Romania premiaza cel mai vizionat videoclip al anului la Media Music Awards 2014!

Pe langa premiile bazate de difuzarile radio si TV, pe scena Media Music Awards va fi decernat joi seara si un premiu bazat pe vizualizarile pe cea mai populara retea video de socializare din Romania YouTube.

Corina, profesoara de aerobic la Media Music Awards! A oferit cel mai fierbinte show al serii!

Corina a oferit seara trecuta, la Sibiu, unul dintre cele mai fierbinti show-uri de pe impresionanta scena Media Music Awards. Artista a cantat live hit-ul autobronzant, transformandu-se intr-o profesoara sexy de aerobic, militand astfel pentru un stil de viata sanatos.

FOTO! Cei mai in voga artisti ai momentului, show-uri de senzatie la Media Music Awards!

Cei mai in voga artisti ai momentului au urcat seara trecuta pe impresionanta scena Media Music Awards, amplasata in Piata Mare din Sibiu, oferindu-le celor peste 40. 000 de spectatori show-uri de-a dreptul uimitoare.

DJ Wanda si Whats Up, show la after-party-ul Media Music Awards in fata a 500 de oameni!

Seara trecuta, dupa mult asteptata gala Media Music Awards, a avut loc un after party de zile mari intr-un club din Sibiu. Invittaul special la aceasta petrecere a fost DJ Wanda, care a mixat mai bine de trei ore pentru invitati si, in plus, a facut show alaturi de Whats Up.

Memorabil! Sore si Adrian Sina, selfie cu 40.000 de oameni la Media Music Awards!

Febra selfie-urilor i-a prins aseara si pe prezentatorii galei Media Music Awards 2014, Sore si Adrian Sina, indragitii artisti facandu-si o poza, de pe scena grandiosului eveniment, impreuna cu cei peste 40. 000 de oameni din public.

Artistii anului au ajuns la Sibiu! Deseara se decerneaza Media Music Awards!

Cei mai in voga artisti ai momentului au ajuns deja la Sibiu si se pregatesc pentru gala muzicala a anului, Media Music Awards. In aceasta seara, peste 30. 000 de oameni vor fi prezenti in Piata Mare a orasului pentru a urmari un spectacol de neuitat.

Oana Radu, mai slaba ca niciodata la Media Music Awards!

Oana Radu se numara printre cele mai ambitioase vedete din muzica romaneasca, reusind sa slabeasca un numar impresionant de kilograme si ajungand acum sa arate pe zi ce trece mai bine. Aseara, artista si-a etalat noua silueta pe Green Carpet-ul Media Music Awards.

Antonia, graviduta sexy la Media Music Awards! Si-a etalat burtica pe Green Carpet!

Seara trecuta, la Sibiu, toti ochii au fost atintiti catre cea mai sexy graviduta in showbiz, Antonia. Artista si-a facut aparitia pe covorul verde al Media Music Awards purtand o rochie galbena extrem de provocatoare, cu decolteu ametitor!.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2111 seconds )