Libnet.ro
UNICEF

05:00

Simona Halep: Am avut probleme la tendon. Nu sunt scuze, am fost pur si simplu obosita

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Am avut probleme la tendon. Nu sunt scuze, am fost pur si simplu obosita

Simona Halep a jucat noua meciuri in 13 zile, iar oboseala acumulata si-a spus cuvantul in meciul cu Belinda Bencic, din sferturile turneului de la Dubai. Halep a comis nu mai putin de 13 duble greseli si a precizat ca serviciul nu a functionat din cauza unor dureri avute la tendon. Nu am putut servi bine din cauza problemelor la tendon. Piciorul stang m-a deranjat, au fost crampe. Dar nu sunt scuze, am fost pur si simplu obosita, a spus Simona. continuă pe Hotnews

UPDATE // Simona Halep, OUT de la Dubai! A fost eliminata de elvetianca Belinda Bencic, fiind DESFIINTATA in setul decisiv. Cum a justificat romanca infrangerea

44: Simona Halep a explicat, la finalul meciului pierdut cu Belinda Bencic, ca a avut probleme fizice care au impiedicat-o sa joace cel mai bun tenis al ei. Romanca a spus ca a resimtit dureri la.

Simona Halep a avut un mesaj special dupa ce a zdrobit-o pe Tsurenko! Cu ce echipa tehnica va ataca urmatoarele turnee (VIDEO)

Simona Halep a iesit triumfatoare din duelul cu Lesia Tsurenko, scor 6-3 / 7-5, si a ajuns in sferturile de finala de la WTA Dubai, acolo unde va da piept cu Suarez Navarro. Totusi, intrebarea de pe buzele.

Simona Halep, OUT de la Dubai! A fost eliminata de elvetianca Belinda Bencic, dupa ce a fost DESFIINTATA in setul decisiv

Simona Halep 2 WTA) a fost eliminata, joi, de Belinda Bencic 45 WTA) in sferturile turneului Premier 5 de la Dubai. Elvetianca a invins-o in trei seturi, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2,la capatul unei dispute.

LIVEText Simona Halep vs Eugenie Bouchard 3-2

2014 a fost anul de gratie pentru jucatoarea desprinsa parca de la prezentarile de moda. De atunci, cariera lui Eugenie Bouchard a tot luat-o la vale, canadianca avand saptamani bune petrecute in apropierea locului 100 mondial. Acum se afla pe 79 in lume si o intalneste pe Simona Halep in turul doi de la Dubai. Meciul este in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep s-a plans de tratamentul din Romania: Nimeni nu a avut parte de ce am avut eu!

Campioana de Grand Slam si fosta numarul 1 WTA, Simona Halep spune ca a trecut prin momente dificile din cauza presiunii imense din tara. 2014 a fost anul in care Halep a cucerit planeta, dar si cel mai dificil din.

VIDEO WTA Dubai: Simona Halep vs Eugenie Bouchard 7-6(4), 6-4/ Halep, n optimi dupa un meci echilibrat cu Bouchard

Cu o usoara oboseala acumulata dupa victoriile din ultima perioada, Simona Halep nu a fost in prima parte a meciului la un nivel foarte ridicat a avut in total 23 de erori nefortate), numarul doi mondial castigand cu dificultate primul set 7-64)). Lucrurile s-au mai asezat in a doua mansa, una in care Simona a produs un tenis mai aproape de ceea ce poate oferi intr-o zi buna 6-4). Eugenie Bouchard a reusit una dintre cele mai bune evolutii din ultima perioada, jocul canadiancei fiind unul solid la total, doar noua puncte a avut in plus Halep). Dupa o victorie in doua seturi o ora si 42 de minute), Simona se califica in optimile turneului Premier 5 de la Dubai.

WTA Dubai: Simona Halep vs Eugenie Bouchard 7-6(4), 6-4/ Halep, n optimi dupa un meci echilibrat cu Bouchard

Cu o usoara oboseala acumulata dupa victoriile din ultima perioada, Simona Halep nu a fost in prima parte a meciului la un nivel foarte ridicat, numarul doi mondial castigand cu dificultate primul set 7-64)). Lucrurile s-au mai asezat in a doua mansa, una in care Simona a produs un tenis mai aproape de ceea ce poate oferi intr-o zi buna 6-4). Eugenie Bouchard a reusit una dintre cele mai bune evolutii din ultima perioada, jocul canadiancei fiind unul solid la total, doar noua puncte a avut in plus Halep). Dupa o victorie in doua seturi o ora si 42 de minute), Simona se califica in optimile turneului Premier 5 de la Dubai.

Simona Halep vs Belinda Bencic / Elvetianca, genul de jucatoare greu de ucis

Calculele hartiei o dadeau pe Aryna Sabalenka drept posibila adversara a Simonei in sferturile de la Dubai. Nu a fost insa de acord Belinda Bencic, jucatoare care a avut puterea mentala de a salva sase mingi de meci pana la victoria epuizanta: 9-7 in tiebreak-ul decisivului. Elvetianca sta bine atunci cand vine vorba de raliurile lungi de pe linia de fund, are o arma importanta in primul serviciu si face multe puncte la retur, in special pe serviciul al doilea. Simona Halep vs Belinda Bencic va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 17:00.

Thierry Van Cleemput dezvaluie una dintre problemele pe care le-a avut in scurta colaborare cu Simona Halep

Simona Halep si belgianul Thierry Van Cleemput au incheiat colaborarea dupa mai putin de o saptamana si un singur turneu disputat, cel de la Doha.

Simona Halep paraseste turneul de la Dubai in sferturi

Un meci de peste doua ore a avut de disputat Simona Halep contra Belindei Bencic, jucatoare care a revenit de la set pierdut pentru a se impune in decisiv, cu 4-6, 6-4, 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )