Libnet.ro
UNICEF

01:05

Situatia unitatilor scolare inchise in tara, marti, din cauza gripei. Peste 3.000 elevi, afectati

Adevărul Adevărul,
Situatia unitatilor scolare inchise in tara, marti, din cauza gripei. Peste 3.000 elevi, afectati

Ministerul Educatiei a transmis situatia scolilor care au cursuri suspendate integral sau partial marti, din cauza epidemiei de gripa. 208 elevi sunt afectati. continuă pe Adevărul

Situatia unitatilor scolare din tara inchise, luni, din cauza gripei

Zeci de unitati de invatamant din intreaga tara au cursurile suspendate din cauza epidemiei de gripa. Doua scoli, una in Ilfov si alta in Teleorman si-au suspendat integral activitatea din cauza numarului ridicat de elevi bolnavi. Peste 2. 000 copii sunt afectati, conform Ministerului Educatiei.

Gazzetta dello Sport: Meciul Inter vs Ludogorets se va disputa cu portile inchise din cauza coronavirusului

Meciul Inter Milano - Ludogorets din Liga Europa se va disputa cu portile inchise din cauza inmultirii cazurilor de infectare cu coronavirus din nordul Italiei, informeaza gazzetta. it.

Alerta in judetul Mures din cauza coronavirus. 18 persoane sunt monitorizate la domiciliu

Panica se instaleaza rapid si in Romania! Din pacate, 18 persoane din judetul Mures sunt monitorizate la domiciliu, iar alte spatii de carantinare asigura deja izolarea persoanelor care prezinta simptome. Care este situatia pe larg a romanilor care ar fi afectati de bacteria aferenta? Alerta in judetul Mures: 18 persoane cu coronavirus, monitorizate la domiciliu .

Clipe grele pentru Eugen Iancu, tatal unui tanar mort la Colectiv. Al doilea fiu, in pericol din cauza coronavirus

Eugen Iancu, tatal unui tanar mort in accidentul din Colectiv postare sarcastico-ingrijorata pe Facebook, dupa ce mezinul sau, de 19 ani, pleaca in weekend in Italia, la prietena lui, o chinezoiaca. Locul in care se intalnesc cei doi e considerat un focar de coronavirus, intr-o tara care oricum a decretat stare de urgenta, dupa .

Impact.ro: Momente grele pentru Sorin Oprescu. in ce stare se afla acum fostul primar, din cauza problemelor cu justitia

Problemele pare ca nu se sfarsesc pentru Sorin Oprescu! Fostul edil al Capitalei are probleme grave de sanatate din cauza problemelor pe care le are cu justitia. in ce stare se afla acum acesta si de ce afectiuni sufera? Momente grele pentru Oprescu, din cauza problemelor cu justitia Din pacate, Sorin Oprescu are probleme de .

DOCUMENT Medicii de familie pot elibera concediu medical pentru persoanele aflate in carantina din cauza coronavirusului, dupa ce initial nu aveau cod pentru a elibera astfel de concedii

Medicii de familie pot elibera, incepand de ieri, concediu medical pentru persoanele aflate in carantina din cauza coronavirusului. Ministerul Sanatatii a transmis luni dupa-amiaza catre medicii de familie metodologia de eliberare a concediului medical pentru persoanele aflate in carantina din cauza coronavirusului. Anterior, medicii de familie erau in imposibilitatea de a elibera concedii medicale pentru aceste persoane, din cauza ca nu aveau un cod pentru suspectii de infectie cu coronavirus, a explicat pentru HotNews. ro medicul Gindrovel Dumitra, vicepresedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei.

Panica din cauza coronavirus. Cat costa o masca de protectie pe eMag.ro. Preturile sunt astronomice

Daca purtati o masca de fata va protejati de noul coronavirus? Este o intrebare pe care o pun multi oameni, inclusiv proprietarii de animale de companie care pun masti de fata canine pe cainii lor. Panica din cauza coronavirus Daca este o masca chirurgicala obisnuita pentru fata, raspunsul este nu, a declarat pentru Live Science .

Deputat PNL, izolat din cauza Coronavirusului. Liberalul s-a intors din Italia

Un deputat PNL, intors din Italia a decis sa se izoleze din cauza Coronavirusului. Liberala Mara Calista si sotul ei au decis autoizolarea pentru 14 zile, din cauza coronavirusului.

Centrala termica de apartament: ce costuri reale presupune si cate batai de cap poti avea din cauza ei

Centrala termica poate sa iti dea batai de cap. Bani multi, birocratie. Instalarea si debransarea de la sistemul centralizat de incalzire se fac cu mult chin, cel putin asa, afirma cei care trec prin astfel de experiente. Centrala termica de apartament: ce costuri reale presupune si cate batai de cap poti avea din cauza ei .

Bilantul deceselor la nivel global din cauza coronavirusului. Vedeti harta care arata in timp real raspandirea infectiei

Bilantul persoanelor care si-au pierdut viata din cauza coronavirusului, la nivel global, a crescut la 2.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )