Libnet.ro
UNICEF

11:15

Deputat PNL, izolat din cauza Coronavirusului. Liberalul s-a intors din Italia

Antena3 Antena3,
Deputat PNL, izolat din cauza Coronavirusului. Liberalul s-a intors din Italia

Un deputat PNL, intors din Italia a decis sa se izoleze din cauza Coronavirusului. Liberala Mara Calista si sotul ei au decis autoizolarea pentru 14 zile, din cauza coronavirusului. continuă pe Antena3

Guvernul italian interzice accesul si parasirea a 11 localitati din cauza coronavirusului

Guvernul italian interzice, prin decret, accesul si parasirea a 11 localitati din cauza coronavirusului, iar in regiunile Veneto si Lombardia au fost anulate toate evenimentele sportive programate pentru duminica.

Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului. 86 de persoane sunt in carantina

Unul dintre cele mai afectate judete din Romania a pus 86 de persoane in carantina. Cetatenii sunt suspecti de infectarea cu Covid-19. De asemena doua autocare cu romani din Italia au sosit in tara. Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului Judetul Maramures este acum in alerta. Conform noilor informatii de la Directia .

Financial report Italia pune in carantina orasele din nord din cauza coronavirusului. Brokerii francezi acuza bancile de practici incorecte. Intrarea in antecamera euro a Bulgariei s-a prelungit

Financial Times: Italia pune in carantina orasele din nord din cauza coronavirusului. Oficialii au declarat duminica ca un al treilea italian a murit din cauza virusului iar numarul celor infectati a urcat la 152 * Criza virusului si decuplarea comertului global editorial) * Les Echos: Brokerii acuza bancile de practici incorecte. Ei au transmis un raport ministrului Economiei referitor la cresterea comisioanelor percepute de banci si alte sicane * Kapital: Termenul pentru ERM II s-a prelungit pana la jumatatea anului * Stiri pe scurt.

Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului vor fi plasati automat in carantina in Romania, daca revin in tara

Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania, in cazul in care revin in tara, indiferent daca prezinta sau nu simptome, a declarat duminica pentru HotNews. ro Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii responsabil de masurile de protectie pentru coronavirus. Autoritatile au informatii ca unii dintre romanii din Italia se intorc in aceste zile in Romania, cu autoturismele personale, cu autocare sau cu avionul, de teama faptului ca in Italia s-au inregistrat cele mai multe imbolnaviri de coronavirus din Europa.

Gazzetta dello Sport: Meciul Inter vs Ludogorets se va disputa cu portile inchise din cauza coronavirusului

Meciul Inter Milano - Ludogorets din Liga Europa se va disputa cu portile inchise din cauza inmultirii cazurilor de infectare cu coronavirus din nordul Italiei, informeaza gazzetta. it.

Italia: A fost inregistrat al treilea deces din cauza coronavirusului. Peste 150 de cazuri de imbolnavire

Autoritatile din Italia au anuntat, duminica, inca un deces provocat de infectia cu coronavirus. Astfel, in total, trei persoane au murit in Italia din cauza COVID-19. Ultima victima este o.

Carnavalul de la Venetia se inchide, duminica, din cauza coronavirusului

Carnavalul de la Venetia se inchide, duminica, din cauza inmultirii cazurilor de contaminare cu coronavirus, informeaza La Repubblica. in total, in Italia au fost confirmate 133 de infectii cu COVID-19, dintre.

Serie A: Patru meciuri au fost amanate din cauza coronavirusului

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat, sambata, amanarea a trei meciuri din Serie A: Inter Milano - Sampdoria, Hellas Verona - Cagliari si Atalanta - Sassuolo, din cauza temerilor legate de coronavirus.

Tokyo a amanat pregatirea voluntarilor pentru JO din cauza coronavirusului

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au amanat pregatirea voluntarilor pentru competitie din cauza temerilor legate de coronavirus.

Inca o partida amanata in Italia din cauza coronavirusului

Autoritatile italiene au decis amanarea unui alt meci din Serie A de teama coronavirusului care produce panica in Italia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )