Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sotul directoarei de liceu care a murit dupa o intoxicatie misterioasa este tinut in coma indusa. Cum incearca medicii sa ii salveze viata

Adevărul Adevărul,
Sotul directoarei de liceu care a murit dupa o intoxicatie misterioasa este tinut in coma indusa. Cum incearca medicii sa ii salveze viata

Procurori, politisti, medici legisti sunt implicati in ancheta declansata pe marginea mortii directoarei de scoala din Bihor despre care s-a crezut initial ca s-a intoxicat de la o conserva de ton. in urma cercetarilor declansate la locuinta invatatoarei, anchetatorii au gasit pesticid sub forma solida, care actioneaza in contact cu aerul, emanand gaze toxice, motiv pentru care nu exclud ca cei doi soti sa se fi intoxicat cu substante chimice. continuă pe Adevărul

Sotul directoarei de liceu care a murit dupa ce ar fi mancat o conserva de ton este tinut in coma indusa. Cum incearca medicii sa ii salveze viata

Procurori, politisti, medici legisti sunt implicati in ancheta declansata pe marginea mortii directoarei de scoala din Bihor despre care s-a crezut initial ca s-a intoxicat de la o conserva de ton. in urma cercetarilor declansate la locuinta invatatoarei, anchetatorii au gasit pesticid sub forma solida, care actioneaza in contact cu aerul, emanand gaze toxice, motiv pentru care nu exclud ca cei doi soti sa se fi intoxicat cu substante chimice.

INCREDIBIL: Ce s-a descoperit in casa directoarei de liceu care a MURIT dupa ce ar fi mancat o conserva de ton

Ancheta in cazul celor doi soti din Bihor care s-au internat la spital cu greturi si varsaturi spunand ca s-au intoxicat de la o conserva de ton devine tot mai complicata. Sesizati de reprezentantii.

Ce s-a descoperit in casa directoarei de liceu care a murit dupa ce ar fi mancat o conserva de ton. Ancheta pentru moarte suspecta

Se complica ancheta in cazul celor doi soti din Bihor care s-au internat la spital cu greturi si varsaturi spunand ca s-au intoxicat de la o conserva de ton. Ancheta declansata dupa moartea femeii a scos la iveala altceva.

Doliu in lumea filmului! A MURIT dupa o lupta de 5 ani cu o boala crancena (FOTO)

Doliu la Hollywood! Una dintre cele mai cunsocute scenariste si regizoare a murit dupa o lupta de ani de zile cu o boala crancena. Audrey Wells, cea care a dat voce femeilor in filme precum Under Sun Tuscan .

Doliu in showbiz! Frumoasa vedeta a murit, dupa ce a facut atac vascular

Doliu in showbiz : Frumoasa vedeta a murit, dupa ce a facut atac vascular. Citeste mai mult.

De ce a murit de fapt directorul unui liceu din Bihor, dupa ce s-a crezut ca ar fi fost intoxicat de la o conserva cu ton

O femeie de 49 de ani, director adjunct al unui liceu din Bihor, a murit in urma intoxicatiei cu o substanta folosita in deratizare, iar sotul ei este internat in stare grava in spital. Cei doi s-au prezentat.

ALERTA ALIMENTARA: O profesoara a MURIT dupa ce a mancat conserva de TON! Sotul ei se zbate intre viata si moarte

Alerta in comuna bihoreana Tinca dupa ce directoarea adjuncta a liceului din localitate a murit pe patul de spital, iar sotul ei este internat la Spitalul Judetean din Oradea. Cauzele mortii femeii si ale.

Caz socant in Tulcea. Un muncitor a murit dupa ce a cazut in cap de la inaltime

Inspectoratul Teritorial de Munca si lucratori ai Inspectoratului de Politie Judeteancerceteaza circumstantele in care un barbat a murit, marti dupa-amiaza, dupa ce a cazut de pe o scara, in timp ce.

Cel putin 40 de persoane au murit, dupa ce un autocar s-a rasturnat in Kenya

Cel putin 40 de persoane si-au pierdut viata miercuri dimineata intr-un accident de autocar in vestul Kenyei, a anuntat politia kenyana, citata de AFP. Informatiile de care dispunem arata ca.

DRAMATIC: Un muncitor A MURIT dupa ce a cazut in cap de la inaltime!

Accident dramatic in Tulcea. Un barbat de 49 de ani, angajat al unei societati comerciale a cazut marti de pe acoperisul unei cladiri pe care o decoperta, anunta site-ul Tulcea Noastra. Colegii sai au sun.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.226 seconds )