Libnet.ro
UNICEF

17:00

Spitalul Colentina a fost redeschis. Gabriela Firea: Avizul DSP este valabil o luna, pe perioada starii de alerta. Vom vedea ce se va intampla dupa aceea (VIDEO)

B1 B1,
Spitalul Colentina a fost redeschis. Gabriela Firea: Avizul DSP este valabil o luna, pe perioada starii de alerta. Vom vedea ce se va intampla dupa aceea (VIDEO)

Spitalul Colentina din Capitala, transformat in unitate suport-COVID, la inceputul epidemiei de coronavirus, a fost redeschis in mod oficial. Directia de Sanatate Publica Bucuresti a trimis, joi, avizul catre. continuă pe B1

GABRIELA FIREA: DSP a transmis avizul catre Spitalul Colentina, pentru redeschiderea pentru toti pacientii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca Directia de Sanatate Publica a dat, in cursul zilei de joi, avizul pentru ca Spitalul Colentina sa poata fi redeschis si pentru pacientii non-COVID, precizand insa ca acest lucru nu inseamna ca internarile nu se pot face de maine, pentru ca acum sunt internati in acest spital 140 de pacienti cu dubla patologie, una cronica si infectia cu Sars-CoV-2. Directorul medical al Spitalului Colentina, Sabina Zurac, a estimat ca intr-un termen de maxim doua saptamani intreaga unitate medicala va putea sa fie deschisa pentru pacientii non-COVID.

UPDATE Spitalul Colentina din Bucuresti preia din nou pacienti non-COVID, pentru prima data dupa 4 luni Firea: Nu se vor putea face internari de vineri

Spitalul Colentina din Bucuresti preia din nou pacienti non-COVID incepand de astazi, la 4 luni dupa ce a fost desemnat spital de suport COVID si nu a mai primit alte tipuri de pacienti. Directia de Sanatate Publica Bucuresti a emis avizul temporar pentru functionarea unitatii medicale in regim deschis, atat pentru pacientii COVID, cat si pentru cei care necesita tratament de specialitate pentru alte patologii.

Spitalul Colentina din Capitala, redeschis oficial incepand de astazi

Spitalul Colentina din Capitala se redeschide incepand de astazi. Foarte multi bolnavi isi doreau deschiderea acestei unitati medicale, dupa ce spitalul a fost inchis pentru pacientii cu boli cronice, fiind destinat doar celor cu coronavirus.

Gabriela Firea, anunt mare pentru bucuresteni: Testare gratuita pentru COVID daca au vacanta in Grecia

Gabriela Firea a vorbit despre procedurile pe care locuitorii din Capitala trebuie sa le faca daca vor sa se testeze gratuit pentru coronavirus, inainte de plecarea in Grecia. de asemenea, primarul general al Capitalei a anuntat ca se arata dezamagita de situatia in care se afla Spitalul Colentina.

GABRIELA FIREA: Solicitam Guvernului masuri de urgenta pentru redeschiderea Spitalului Colentina pentru pacientii cronici

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a solicitat, astazi, masuri de urgenta din partea Guvernului pentru redeschiderea Spitalului Colentina pentru pacientii cronici.

CORONAVIRUS |Medic de la Spitalul Colentina, despre sacrificiile facute in timpul pandemiei: Colegii mei care stau in combinezoane la 40 grade cu transpiratia siroi pe ei

Mihaela Andreescu, medic la Spitalul Colentina din Bucuresti, a vorbit despre sacrificiile facute de medici pentru a salva vietile persoanelor infectate cu noul coronavirus, in contextul in care, in Bucuresti, au.

Medic de la Spitalul Colentina: Cum de vi se pare un sacrifiu imposibil sa purtati masti in spatii inchise, cand colegii mei stau in combinezoane la 40 grade cu transpiratia siroi pe ei?

Personalul medical face multe sacrificii in aceasta perioada, afirma Mihaela Andreescu, medic la Spitalul Colentina din Bucuresti, care se intreaba Cum de colegii mei stau in combinezoane la 40 grade cu transpiratia siroi pe ei. iar voua care trebuie doar sa purtati masti in spatiile publice si sa pastrati distantarea sociala vi se par astea sacrificii imposibile in plina pandemie?.

Gabriela Firea, anuntul asteptat de toti romanii care vor sa plece in strainatate. Unde pot efectua gratuit testul pentru COVID-19 si cum se pot inscrie

Gabriela Firea a vorbit in cursul zilei de astazi despre testarea gratuita pentru COVID-19, in conditiile in care romanii doresc sa plece in strainatate. Primaria Capitalei a pus la dispozitie 12 clinici de stat sau private unde cetatenii pot efectua testele cerute la granita mai multor tari. Unde te poti inscrie pentru a beneficia de .

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca a investit doar 10 milioane leian pentru modernizarea retelei de termoficare: in ritmul actual ar rezolva problema in 500 de ani

Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei, o acuza pe primarul general, Gabriela Firea, ca in ultimii 3 ani a alocat doar 30 de milioane de lei pentru reabilitarea retelei de termoficare, desi avariile lasa periodic sute de blocuri fara apa calda si caldura. in acest ritm, administratia Firea ar rezolva problema termoficarii in 500 de ani, a spus Nicusor Dan intr-o conferinta de presa sustinuta, marti, in fata Termoenergetica, compania municipala care livreaza apa calda si caldura bucurestenilor.

GABRIELA FIREA: Primaria Capitalei va testa gratuit de COVID-19 bucurestenii care pleaca in vacanta

Primaria Capitalei va testa gratuit de COVID-19 bucurestenii care pleaca in Grecia si alte destinatii de vacanta, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )