Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Spitalul Colentina din Bucuresti preia din nou pacienti non-COVID, pentru prima data dupa 4 luni Firea: Nu se vor putea face internari de vineri

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Spitalul Colentina din Bucuresti preia din nou pacienti non-COVID, pentru prima data dupa 4 luni Firea: Nu se vor putea face internari de vineri

Spitalul Colentina din Bucuresti preia din nou pacienti non-COVID incepand de astazi, la 4 luni dupa ce a fost desemnat spital de suport COVID si nu a mai primit alte tipuri de pacienti. Directia de Sanatate Publica Bucuresti a emis avizul temporar pentru functionarea unitatii medicale in regim deschis, atat pentru pacientii COVID, cat si pentru cei care necesita tratament de specialitate pentru alte patologii. continuă pe Hotnews

Spitalul Colentina din Capitala, redeschis oficial incepand de astazi

Spitalul Colentina din Capitala se redeschide incepand de astazi. Foarte multi bolnavi isi doreau deschiderea acestei unitati medicale, dupa ce spitalul a fost inchis pentru pacientii cu boli cronice, fiind destinat doar celor cu coronavirus.

CORONAVIRUS |Medic de la Spitalul Colentina, despre sacrificiile facute in timpul pandemiei: Colegii mei care stau in combinezoane la 40 grade cu transpiratia siroi pe ei

Mihaela Andreescu, medic la Spitalul Colentina din Bucuresti, a vorbit despre sacrificiile facute de medici pentru a salva vietile persoanelor infectate cu noul coronavirus, in contextul in care, in Bucuresti, au.

Medic de la Spitalul Colentina: Cum de vi se pare un sacrifiu imposibil sa purtati masti in spatii inchise, cand colegii mei stau in combinezoane la 40 grade cu transpiratia siroi pe ei?

Personalul medical face multe sacrificii in aceasta perioada, afirma Mihaela Andreescu, medic la Spitalul Colentina din Bucuresti, care se intreaba Cum de colegii mei stau in combinezoane la 40 grade cu transpiratia siroi pe ei. iar voua care trebuie doar sa purtati masti in spatiile publice si sa pastrati distantarea sociala vi se par astea sacrificii imposibile in plina pandemie?.

Spitalul Colentina a fost redeschis. Gabriela Firea: Avizul DSP este valabil o luna, pe perioada starii de alerta. Vom vedea ce se va intampla dupa aceea (VIDEO)

Spitalul Colentina din Capitala, transformat in unitate suport-COVID, la inceputul epidemiei de coronavirus, a fost redeschis in mod oficial. Directia de Sanatate Publica Bucuresti a trimis, joi, avizul catre.

Spitalul din Bucuresti care a primit ca donatie un robot de sterilizare

Spitalul Universitar din Bucuresti a primit o donatie importanta. Vorbim despre un robot de sterilizare produs de o companie din Romania. Initiativa a pornit in urma unei campanii de responsabilitate sociala.

GABRIELA FIREA: DSP a transmis avizul catre Spitalul Colentina, pentru redeschiderea pentru toti pacientii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca Directia de Sanatate Publica a dat, in cursul zilei de joi, avizul pentru ca Spitalul Colentina sa poata fi redeschis si pentru pacientii non-COVID, precizand insa ca acest lucru nu inseamna ca internarile nu se pot face de maine, pentru ca acum sunt internati in acest spital 140 de pacienti cu dubla patologie, una cronica si infectia cu Sars-CoV-2. Directorul medical al Spitalului Colentina, Sabina Zurac, a estimat ca intr-un termen de maxim doua saptamani intreaga unitate medicala va putea sa fie deschisa pentru pacientii non-COVID.

Cine castiga alegerile locale din Bucuresti. Oamenii au stabilit: Gabi Firea, lupta stransa cu Nicusor Dan

Potrivit unui sondaj IRSOP, in Bucuresti, peste 70% din populatia cu drept de vot sustine ca va vota la alegerile locale din septembrie. De aceasta data, prezenta declarata la urne e plauzibila datorita tensiunilor din societate, precum si a incertitudinilor economice si a polarizarii politice. b Cine va castiga alegerile locale din Bucuresti. Alegatorii au stabilit: .

BCR doneaza Spitalului Universitar din Bucuresti un robot de sterilizare produs in Romania

Banca Comerciala Romana doneaza, marti dimineata, un robot de sterilizare Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti SUUB), in urma unei campanii de responsabilitate sociala desfasurata de banca.

Ambasadorul Ciprului in Romania, gasit fara suflare in resedinta sa din Bucuresti. Cazul este considerat o moarte suspecta

Ambasadorul Ciprului in Romania, Filippos Kritiotis, s-a stins din viata. Acesta a fost gasit fara suflare in resedinta sa din Bucuresti. Ambasadorul ar fi decedat in noaptea de sambata spre duminica,.

Focar la spitalul Judetean din Ploiesti, 4 sectii inchise

Patru sectii ale spitalului judetean din Ploiesti au fost inchise dupa ce peste 30 de cadre medicale si pacienti au fost confirmati cu noul coronavirus. Primul caz a fost depistat in urma cu 10 zile, la un medic de la Interne pentru ca testarile ulterioare sa permita identificarea altor cazuri: 3 medici, 7 asistente, 3 infirmiere si 3 pacienti, motiv pentru ca sectia sa fie inchisa iar pacientii neinfectati au fost externati, cei infectati fiind preluati de spitalele Covid, scrie Radio Europa Libera.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )