Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dominic Thiem, dupa calificarea in finala: A fost un meci ireal Alexander Zverev: in momentele importante nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Hotnews Hotnews,
 Dominic Thiem, dupa calificarea in finala: A fost un meci ireal Alexander Zverev: in momentele importante nu am jucat cel mai bun tenis al meu

A fost un meci ireal, a declarat tenismanul austriac Dominic Thiem dupa calificarea in finala Australian Open gratie victoriei impotriva prietenului sau, germanul Alexander Zverev, 3-6, 6-4, 7-6 7-3), 7-6 7-4), relateaza DPA. continuă pe Hotnews

Australian Open: Dominic Thiem, adversarul lui Novak Djokovic in marea finala

Nu a avut tocmai cel mai bun inceput de meci partida cu Rafa Nadal a lasat urme adanci din punct de vedere fizic), dar si-a regasit ritmul pas cu pas. Dominic Thiem s-a calificat in finala de la Australian Open dupa o victorie in patru seturi, scor 3-6, 6-4, 7-63), 7-64), contra lui Alexander Zverev. Duminica, austriacul va lupta cu trofeul pe masa contra unui jucator care se simte pe Rod Laver Arena precum in propria-i locuinta, Novak Djokovic.

Dominic Thiem, al doilea finalist de la Australian Open

Austriacul Dominic Thiem s-a calificat in finala de la Australian Open dupa un meci de patru seturi contra lui Alexander Zverev din Germania.

VIDEO Austriacul zburator: Dominic Thiem, in semifinale la Australian Open dupa ce l-a eliminat pe Rafael Nadal

Il invinsese pe Nadal de patru ori in cariera, dar niciodata la un Grand Slam. Clipa mult asteptata a sosit: Dominic Thiem a trecut in patru seturi de Rafa 6-73), 6-74), 6-4, 6-76)), la capatul unui meci in care austriacul a zburat pe teren dintr-o parte in alta. Domi a facut minunat tranzitia din defensiva in ofensiva, iar ibericul a fost depasit cu propiile arme. Thiem este pentru prima data in cariera in semifinalele de la Australian Open.

Dominic Thiem il elimina pe Rafael Nadal dupa un thriller de peste patru ore

Pentru prima data intr-un turneu de Mare Slem austriacul Dominic Thiem reuseste sa-l invinga pe Rafael Nadal, liderul mondial al momentului.

Dominic Thiem: Sunt mandru ca am eliminat numarul 1 mondial. Rafa este inca o legenda

Dominic Thiem 5 ATP) a reusit sa il invinga pentru prima oara pe Rafael Nadal 1 ATP) intr-un turneu de Grand Slam, in sferturile de la Australian Open. Austriacul a declarat ca este mandru de victoria sa in fata liderului mondial. Rafa este inca o legenda, a precizat Thiem.

Australian Open: Rafa Nadal, eliminat de austriacul Dominic Thiem

Tenismanul austriac Dominic Thiem s-a calificat in premiera in semifinalele turneului Grand Slam de .

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, pentru a opta oara in finala de la Melbourne (7-6(1), 6-4, 6-3 vs Roger Federer)

Roger Federer a inceput perfect meciul cu Novak Djokovic, a condus cu 4-1 in primul set, insa acesta a fost momentul in care sarbul a pornit cu adevarat motoarele si nu a mai putut fi oprit. Cu o defensiva de fier asa cum ne-a obisnuit), Nole l-a doborat putin cate putin pe Fedex elvetianul s-a resimtit in urma confruntarilor din tururile precedente) si s-a impus cu 7-61), 6-4, 6-3, dupa doua ore si 17 minute de joc. in marea finala de la Melbourne, Djoker-ul se va duela pentru a castiga al optulea titlu) cu invingatorul partidei dintre Alexander Zverev si Dominic Thiem.

Antonia, externata, dupa ce a fost operata in secret. Ce a transmis dupa interventie

In aceasta seara, Antonia a fost externata din spital, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala. Spitalizarea si interventia a fost tinuta secret opiniei publice inclusiv de familia acestei, in frunte cu Alex Velea. Antonia, externata, dupa ce a fost operata in secret in aceasta seara, in jurul orei 19:00, Antonia a anuntat pe retelele .

Si batuta si cu banii luati! Ce cosmar a trait o tanara din Bucuresti, dupa ce a fost agresata de un sofer Bolt

Conform unei informari, venite din partea Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale, in acest moment in Romania functioneaza cinci aplicatii de ridesharing. La finalul anului trecut, reglementarile s-au modificat, ocazie cu care avizul de functionare pentru aplicatiile de ridesharing si-a dubat valabilitatea, Yango a obtinut autorizarea pe 2 ani, spre deosebire de Uber si Bolt, care .

Ce se intampla cu liftiera de la ministerul Muncii, dupa ce a fost data afara. Cine este, de fapt, femeia si prin ce probleme trece acum

Doamna Paula a fost, pana de curand, liftiera la Ministerul Muncii. Femeia era detasata la Minister de la firma privata de mentenanta lifturi. Numai ca atunci cand Violeta Alexandru a retras-o, si cei de la firma privata de mentenanta lifturi au dat-o afara pe femeie. Acum cauta disperata loc de munca pentru ca nu mai .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )