Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Austriacul zburator: Dominic Thiem, in semifinale la Australian Open dupa ce l-a eliminat pe Rafael Nadal

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Austriacul zburator: Dominic Thiem, in semifinale la Australian Open dupa ce l-a eliminat pe Rafael Nadal

Il invinsese pe Nadal de patru ori in cariera, dar niciodata la un Grand Slam. Clipa mult asteptata a sosit: Dominic Thiem a trecut in patru seturi de Rafa 6-73), 6-74), 6-4, 6-76)), la capatul unui meci in care austriacul a zburat pe teren dintr-o parte in alta. Domi a facut minunat tranzitia din defensiva in ofensiva, iar ibericul a fost depasit cu propiile arme. Thiem este pentru prima data in cariera in semifinalele de la Australian Open. continuă pe Hotnews

VIDEO Greu de ucis: Roger Federer, in semifinale la Australian Open dupa ce a salvat 7(!) mingi de meci

Roger Federer pare ca s-a specializat la acest Australian Open in a-si tine fanii cu sufletul la gura, marele campion elvetian salvand 7 mingi de meci in duelul cu Tennys Sandgren din sferturile primului Grand Slam al anului. Federer a trecut de la agonie la extaz in doar cateva zeci de minute, Mister Perfect obtinand calificarea in semifinale dupa o batalie dura de cinci seturi cu bravul american 6-3, 2-6, 2-6, 7-68), 6-3).

Suntem ca Brad Pitt si Jennifer Aniston. Cum a ajuns sa conteze din nou Muguruza, adversara Simonei Halep din semifinale la Australian Open

Garbine Muguruza s-a reinventat in acest start de sezon, dupa un 2019 cu putine satisfactii, in care a pierdut contactul cu Top 10-ul mondial. Spaniola nu mai trecuse de optimi la un Grand Slam de la Roland Garros 2018 incoace. Pana la Australian Open 2020, unde se va infrunta din nou cu Simona Halep, cea care ii barase drumul la Paris. Raspunsul la intrebarea - cum a reusit Garbine Muguruza sa conteze din nou? - este simplu: Conchita Martinez.

Simona Halep, in semifinalele Australian Open. Cum a reactionat dupa victoria cu Anett Kontaveit

Simona Halep Anett Kontaveit Live Video in sferturile de finala la Australian Open. Duelul dintre cele doua sportive este programat in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 2:00 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport si Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va .

Simona Halep, victorie in 53 de minute pentru calificarea in semifinale la Australian Open. Semifinala cu Muguruza

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep va juca in semifinale la Australian Open si dupa evolutia din meciul cu Anett Kontaveit, una entuziasmanta, putem spera la o noua finala si, de ce nu, la un nou titlu de Grand Slam. Ea va juca in semifinale joi dimineata, de la ora 6:30, contra Garbinei Muguruza.

LIVE TEXT: Simona Halep Garbine Muguruza, in semifinale la Australian Open. Meci dramatic, final trist pentru Simona

Simona Halep joaca in in semifinalele de la Australian Open impotriva lui Garbine Muguruza, numarul 32 in clasamentul WTA. Fanii campioanei noastre asteapta cu sufletul la gura partida intre cele doua. Final de meci pentru Halep. Muguruza castiga si setul doi si va juca finala cu Kenin. UPDATE: Simona Halep conduce in .

LIVE Simona Halep - Garbine Muguruza in semifinale la Australian Open (6:30)

Simona Halep joaca pentru a doua oara in cariera in careul de asi de la Australian Open, dupa 2018 cand a facut pasul in marea finala.

Australian Open: Rafa Nadal, eliminat de austriacul Dominic Thiem

Tenismanul austriac Dominic Thiem s-a calificat in premiera in semifinalele turneului Grand Slam de .

Dominic Thiem: Sunt mandru ca am eliminat numarul 1 mondial. Rafa este inca o legenda

Dominic Thiem 5 ATP) a reusit sa il invinga pentru prima oara pe Rafael Nadal 1 ATP) intr-un turneu de Grand Slam, in sferturile de la Australian Open. Austriacul a declarat ca este mandru de victoria sa in fata liderului mondial. Rafa este inca o legenda, a precizat Thiem.

Dominic Thiem il elimina pe Rafael Nadal dupa un thriller de peste patru ore

Pentru prima data intr-un turneu de Mare Slem austriacul Dominic Thiem reuseste sa-l invinga pe Rafael Nadal, liderul mondial al momentului.

Rafael Nadal paraseste Australian Open din sferturi dupa ce a fost invins de Dominic Thiem intr-un meci foarte echilibrat

Liderul mondial Rafael Nadal a fost invins miercuri in sferturile de finala de la Australian Open dupa un meci maraton de peste ore impotriva austriacului Dominic Thiem. Desi s-a luptat mereu de la egal la egal.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )