Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Cluj, dupa despartirea de Edi Iordanescu: Jucatorii CFR-ului nu au demis antrenorii din Gruia si nu o vor face niciodata

Hotnews Hotnews,
 CFR Cluj, dupa despartirea de Edi Iordanescu: Jucatorii CFR-ului nu au demis antrenorii din Gruia si nu o vor face niciodata

CFR Cluj a facut precizari in ceea ce priveste rezilierea contractului lui Edi Iordanescu, sustinand ca jucatorii nu au avut nicio implicare in decizia despartirii clubului de antrenor, hotararea fiind luata exclusiv de membrii Consiliului de Administratie. continuă pe Hotnews

Edi Iordanescu, explica de ce a a fost DAT AFARA de CFR Cluj dupa doar 3 meciuri: Am fost in locul potrivit la momentul nepotrivit!

Antrenorul Edi Iordanescu a oferit primele explicatii dupa ce a fost dat afara de la campioana CFR Cluj dupa doar 3 meciuri. Tehnicianul arata ca nu latura sportiva a stat la baza plecarii sale de la echipa.

Edi Iordanescu, dat afara de la CFR Cluj dupa trei meciuri

Edi Iordanescu, 40 de ani, a fost demis in aceasta dupa-amiaza, anunta TV Telekom Sport. Locul sau pe banca lui CFR Cluj ar urma sa fie luat de Toni Conceicao, aflat la al 3-lea mandat in Gruia. CFR Cluj e.

Edi Iordanescu si-a reziliat contractul cu CFR Cluj dupa trei meciuri!

Infrangerea cu Malmo din prima mansa a turului 2 preliminar din Europa League i-a subrezit pozitia lui Edi Iordanescu pe banca formatiei CFR Cluj si despartirea dintre cele doua parti devenise iminenta.

LIVE Dunarea Calarasi - CFR Cluj (18:00)

Pentru CFR Cluj meciul de la Calarasi este primul cu Antonio Conceicao pe banca dupa despartirea de Edi Iordanescu. Partida e live text in aceasta pagina sambata de la ora 18:00.

LIVE Dunarea Calarasi - CFR Cluj 0-0

Pentru CFR Cluj meciul de la Calarasi este primul cu Antonio Conceicao pe banca dupa despartirea de Edi Iordanescu. Partida e live text in aceasta pagina sambata de la ora 18:00.

Asa am trait Dunarea Calarasi - CFR Cluj 0-0

Pentru CFR Cluj meciul de la Calarasi a fost primul cu Antonio Conceicao pe banca dupa despartirea de Edi Iordanescu. Partida a fost live text in aceasta pagina sambata de la ora 18:00. Apasati aici pentru live video .

CFR Cluj: Iordanescu Jr. OUT, Conceicao IN

Infrangerea cu Malmo din prima mansa a turului 2 preliminar din Europa League i-a subrezit pozitia lui Edi Iordanescu pe banca formatiei CFR Cluj si despartirea dintre cele doua parti devenise iminenta. Acesta a fost pus pe liber joi, iar in aceeasi zi a fost anuntat si inlocuitorul sau:Antonio Conceicao.

E OFICIAL! CFR Cluj l-a DAT AFARA pe Edi Iordanescu dupa doar 3 meciuri! Cine este noul antrenor al formatiei din Gruia

Clubul de fotbal CFR Cluj a anuntat, joi, rezilierea contractului antrenorului principal Edward Iordanescu, dupa doar trei meciuri pe care acesta le-a avut pe banca echipei. in urma unui proces de modificare a.

Edi Iordanescu reactioneaza: Nu poti pleca dupa trei jocuri

Aventura lui Edi Iordanescu la CFR Cluj s-a incheiat rapid, tehnicianul fiind debarcat dupa doar trei meciuri oficiale.

SCANDAL MONSTRU la CFR Cluj: Edi Iordanescu, DAT AFARA dupa doar 3 meciuri! Cine va fi noul antrenor al campioanei

Infrangerea din preliminariile Ligii Campionilor pare sa ii fi fost fatala lui Edward Iordanescu. Conducerea celor de la CFR Cluj l-a demis pe antrenorul care a apucat sa pregateasca doar 3 meciuri, anunta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )