Libnet.ro
UNICEF

13:45

SCANDAL MONSTRU la CFR Cluj: Edi Iordanescu, DAT AFARA dupa doar 3 meciuri! Cine va fi noul antrenor al campioanei

B1 B1,
SCANDAL MONSTRU la CFR Cluj: Edi Iordanescu, DAT AFARA dupa doar 3 meciuri! Cine va fi noul antrenor al campioanei

Infrangerea din preliminariile Ligii Campionilor pare sa ii fi fost fatala lui Edward Iordanescu. Conducerea celor de la CFR Cluj l-a demis pe antrenorul care a apucat sa pregateasca doar 3 meciuri, anunta. continuă pe B1

Edi Iordanescu, dat afara de la CFR Cluj dupa trei meciuri

Edi Iordanescu, 40 de ani, a fost demis in aceasta dupa-amiaza, anunta TV Telekom Sport. Locul sau pe banca lui CFR Cluj ar urma sa fie luat de Toni Conceicao, aflat la al 3-lea mandat in Gruia. CFR Cluj e.

Decizie-bomba la CFR Cluj: Edward Iordanescu a fost dat afara dupa esecul cu Malmo. Cine il va inlocui

Conducerea celor de la CFR Cluj a luar o decizie radicala dupa esecul cu Malmo din Liga Campionilor. Edward Iordanescu si doi oameni din conducere au fost demisi.

Decizie-bomba la CFR Cluj: Edward Iordanescu a fost dat afara dupa esecul cu Malmo

Conducerea celor de la CFR Cluj a luar o decizie radicala dupa esecul cu Malmo din Liga Campionilor. Edward Iordanescu si doi oameni din conducere au fost demisi.

CFR Cluj invinsa de Malmo pe teren propriu

Campioana Romaniei, CFR Cluj, a pierdut prima mansa a dublei cu Malmo din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, scor 0-1 0-1), dupa un meci in care n-a avut nici macar o sansa de a marca.

CFR Cluj, esec rusinos in preliminariile Ligii Campionilor

CFR Cluj a fost invinsa de echipa suedeza Malmo FF cu scorul de 1-0 1-0), marti seara, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, in prima mansa a turului al doilea preliminar al Ligii.

Champions League, preliminarii: CFR Cluj vs Malmo (de la ora 19:00) / Campioana Romniei ncepe lupta pentru un loc n grupe

CFR Cluj intra marti in focurile meciurilor europene, campioana Romaniei urmand sa ii infrunte pe sudezii de la Malmo in turul al doilea preliminar al Champions League. Mansa tur se va disputa la Cluj-Napoca, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, de la ora 19:00. Partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus.

Liga 1. Dunarea intalneste sambata, 28 iulie, CFR Cluj, pe arena Ion Comsa

Dupa ce a invins campiona Romaniei din 2017, FC Viitorul, Dunarea Calarasi, continua meciurile din Liga 1. Sambata, 28 iulie, va intalni acasa, pe teren propriu, CFR Cluj.

Primarul care s-a facut singur Cetatean de Onoare si apoi a plans de emotie LOVESTE DIN NOU: Daca CFR Cluj nu a refuzat, eu de ce sa o fac?

Leonard Dicu, primarul care si-a acordat singur titlul de cetatean de onoare, varsand chiar si o lacrima de emotie, vine cu o explicatie halucinanta. Daca CFR Cluj nu a refuzat titlul de campioana, eu de.

Champions League: nfrngeri pentru CFR Cluj, FC Basel si Legia Varsovia (Rezultatele zilei)

CFR Cluj a avut o prestatie palida la debutul in tururile preliminare din Champions League, campioana Romaniei fiind invinsa cu 1-0 in Gruia de Malmo. Lucrurile nu au stat mai bine nici pentru formatii precum FC Basel depasita de PAOK-ul lui Razvan Lucescu) si Legia Varsovia 0-2 pe propriul teren cu Spartak Trnava). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turul doi preliminar al competitiei.

Debut cu STANGUL pentru CFR Cluj in Liga Campionilor: Formatia din Gruia s-a facut de RAS acasa, cu Malmo. GAFA lui Arlauskis a decis meciul

CFR Cluj a inceput cu stangul campania din Liga Campionilor. Formatia din Gruia a fost invinsa, marti, pe teren propriu, scor 1-0 1-0), de echipa suedeza Malmo, in prima mansa a turului al doilea.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )