Libnet.ro
UNICEF

11:17

FOTO Halep, cea mai frumoasa fotografie dupa finala castigata la Wimbledon: in bratele cui si-a gasit Simona linistea

Adevărul Adevărul,
FOTO Halep, cea mai frumoasa fotografie dupa finala castigata la Wimbledon: in bratele cui si-a gasit Simona linistea

La Paris, in 2018, Simona Halep a facut un sprint pana in loja sa pentru a-l imbratisa pe antrenorul ei de atunci, Darren Cahill, dupa triumful de la French Open. Astazi, Simo a avut o alta tinta, atunci cand a ajuns langa cei dragi. continuă pe Adevărul

Ilie Nastase: Simona a facut-o pe Serena sa greseasca. Cred ca a fost cea mai rapida finala de la Wimbledon

Dublu finalist la Wimbledon 1972 si 1976), Ilie Nastase a vorbit despre evolutia impecabila a Simonei Halep in finala cu Serena Williams la All England Club. Fostul lider ATP a declarat ca Simona a servit foarte bine si a obligat-o pe americanca sa greseasca. Eu cred ca a fost cea mai rapida finala de la Wimbledon, a precizat Ilie Nastase.

Clasamentul liceelor din Constanta, dupa media de admitere. La cea mai cautata specializare se intra aproape cu media 10

Concurenta la admiterea in liceu a fost stransa si in acest an. La clasa cea mai cautata de la cel mai bun liceu al Constantei, media pentru prinderea unui loc s-a apropiat de 10.

Cea mai mare mina de diamante din lume se inchide

Cea mai mare mina de diamante din lume, renumita in special pentru diamantele sale de culoare roz, este inchisa de grupul minier Rio Tinto Group dupa aproape patru decenii de functionare, iar rivalii din Rusia si Canada spera ca aceasta decizie va relansa o industrie cu probleme, transmite Bloomberg.

Cea mai longeviva persoana din Statele Unite a implinit 114 ani

Alelia Murphy, cea mai longeviva persoana din Statele Unite, a implinit 114 ani, potrivit CNN. Pentru a o celebra, oficialii din Harlem, New York, i-au organizat o petrecere vineri la care a primit un cadou unic: de acum inainte, data de 6 iulie va fi cunoscuta in comunitate drept Ziua aprecierii - Alelia Murphy.

Cum vor sa o reeduce judecatorii pe eleva care a socat o tara intreaga, devenind la 14 ani cea mai tanara proxeneta din Romania

Magistratii galateni au stabilit obligatiile pe care trebuie sa le indeplineasca adolescenta devenita la 14 ani cea mai tanara proxeneta din Romania. Acum in varsta de 19 ani, fata s-a gandit ca poate scapa de saracie punand pe picioare o vasta retea de prostitutie.

Detalii despre cea mai mare pensie platita din Pilonul II, in primul trimestru din 2019: Cat a contribuit persoana care a incasat peste 109.000 de lei

Persoana care a incasat cea mai mare pensie privata din Pilonul II in primele trei luni din acest an, respectiv 109. 939 de lei, a platit contributii in suma totala de 91. 532 de lei, au precizat pentru HotNews. ro oficialii fondului de pensii al carui client a fost. Persoana a virat contributii din anul 2008, cand a devenit functional Pilonul II, iar suma de 109. 939 de lei a fost achitata integral. Vezi in articol ce pensii din Pilonul II a mai platit acest fond in primele trei luni din acest an.

Studiu: Pana in 2060, populatia tanara din Romania va scadea aproape la jumatate. India va fi cea mai populata tara din lume

Populatia rezidenta tanara din tara noastra va ajunge la 2,15 milioane, comparativ cu nivelul actual de 3,55 milioane, pana in 2060. Populatia lumii va ajunge la 9,7 miliarde locuitori pana in 2050, iar India va deveni cea mai populata tara din lume, conform unui studiu al Institutului National de Statistica.

Cea mai mare tragedie navala din istoria Romaniei. in doar cateva secunde au murit 239 de oameni

Cea mai mare tragedie navala inregistrata in marina civila romaneasca s-a produs cu putine zile inainte de caderea comunismului, respectiv in dimineata zilei de 10 septembrie 1988. in urma coliziunii.

Peste 1.700 de romani au primit pensie si din Pilonul III in primul trimestru din 2019: Cea mai mare plata a depasit 190.000 de lei

Peste 1. 700 de romani care au iesit la pensie, in primele trei luni din acest an, au incasat 13,5 milioane de lei si din contributiile voluntare pe care le-au facut in Pilonul III pensii private facultative), a anuntat recent ASF. Cea mai mare valoare platita unui participant la pilonul III, care a iesit la pensie in luna februarie din acest an, a fost de 191. 987 lei. Vezi in articol ce sume au incasat ceilalti peste 1. 700 de romani si ce fonduri de pensii au facut cele mai mari plati.

Romania, printre statele UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2018

Populatia Uniunii Europene a ajuns la aproape 513,5 milioane de persoane la 1 ianuarie 2019, de la 512,4 milioane persoane la 1 ianuarie 2018, insa Romania se numara printre statele membre UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei anul trecut, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul european de Statistica Eurostat).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )