Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clasamentul liceelor din Constanta, dupa media de admitere. La cea mai cautata specializare se intra aproape cu media 10

Adevărul Adevărul,
Clasamentul liceelor din Constanta, dupa media de admitere. La cea mai cautata specializare se intra aproape cu media 10

Concurenta la admiterea in liceu a fost stransa si in acest an. La clasa cea mai cautata de la cel mai bun liceu al Constantei, media pentru prinderea unui loc s-a apropiat de 10. continuă pe Adevărul

Ce liceu prestigios din Galati este in top 10 din Romania dupa media de admitere. S-a intrat cu minimum 9,71

In Top 10 national dupa ultima medie de admitere figureaza, la repartizarea computerizata din 2019 a locurilor din licee, unitati de invatamant cu indelungata traditie in performanta educationala din Bucuresti, Craiova, Constanta, Galati si Braila.

Admitere Liceu 2019. Ierarhia elevilor dupa media de la gimnaziu si cea de la Evaluarea Nationala 2019

Ministerul Educatiei a publicatmediile de admitere la liceu pentru toate judetele. Doar 10 inspectorate scolare din cele 42 au publicat ierarhizarea mediilor de admitere la liceu la nivel judetean, prevazut.

Rezultate admitere 2019. Topul liceelor din Salaj dupa ultima medie de admitere

Aspirantii la un loc in liceele din judet au aflat astazi dimineata la ce scoala vor invata in urmatorii ani. Patru absolventi de clasa a VIII-a au intrat cu media 10, dupa ce atat la Evaluarea Nationala, cat si la finalul ciclului gimnazial au avut nota maxima.

Topul liceelor din Alba dupa specializari la repartizarea computerizata a absolventilor. Diferenta de aproape 7 puncte intre prima si ultima medie

Colegiul National Horea, Closca si Crisan Alba Iulia este si in acest an primul in topul liceeelor din Alba in ceea ce priveste mediile de admitere la specializari.

Un barbat a fost evacuat de politisti din locuinta, dupa ce si-ar fi agresat concubina

Politistii din comuna Prundeni au emis un ordin de protectie provizoriu impotriva unui barbat de 51 de ani din comuna Scundu, dupa ce iubita l-a reclamat ca ar fi agresat-o fizic, au anuntat, miercuri,.

Prima reactie din PSD, dupa iesirea lui Klaus Iohannis: intre a respecta deciziile CCR si ceea ce spune un organism care nu are o forta a Parlamentului European, obligatorii sunt deciziile Curtii!

Klaus Iohannie este atacat si din tabara PSD, dupa iesirea de astazi. Presedintele trebuie sa se gandeasca in primul rand la respectarea deciziilor CCR si nu la raportul GRECO, spune deputatul Eugen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )