Libnet.ro
UNICEF

18:15

WTA Doha: Sorana Cirstea e in optimi dupa o victorie mare!

Adevărul Adevărul,
WTA Doha: Sorana Cirstea e in optimi dupa o victorie mare!

Sorana Cirstea s-a calificat si ea in optimi la Doha dupa ce a invins-o pe Elise Mertens, din Belgia, semifinalista la editia din acest an a Australian Open. continuă pe Adevărul

WTA Doha: Monica Niculescu, in optimi dupa abandonul Magdalenei Rybarikova - Duel cu daneza Caroline Wozniacki (1 WTA)

Dupa ce a invins-o in runda inaugurala pe Maria Sharapova, Monica Niculescu isi continua aventura la turneul de categorie Premier 5 de la Doha: a beneficiat de abandonul Magdalenei Rybarikova Slovacia, 18 WTA), cap de serie numarul 14, la scorul de 6-7 6), 6-2, 3-0. In optimile competitiei din Qatar, jucatoarea aflata pe locul 92 WTA o va intalni pe daneza Caroline Wozniacki 1 WTA), principala favorita.

WTA Doha: Sorana Cirstea vs Elise Mertens 7-5, 6-4/ Cirstea, in optimi - Victorie importanta cu semifinalista de la Australian Open

Sorana Cirstea 38 WTA) nu s-a lasat intimidata de belgianca Elise Mertens 20 WTA si cap de serie numarul 15), semifinalista la Australian Open, obtinand calificarea in optimile turneului de la Doha cu o victorie in doua seturi: scor 7-5, 6-4. Se actualizeaza.

VIDEO WTA Doha: Slice-ul hartuitor - Monica Niculescu, victorie mare cu Maria Sharapova

Apele linistite sapa adanc - dupa un prim set pierdut 6-4, dupa o ora si doua minute), Monica Niculescu a dus pas cu pas disputa cu Maria Sharapova in zona de confort, jucatoarea noastra hartuind-o pe adversara cu slice-ul de forehand. Rusoaica a incercat sa ajusteze din mers, insa Monica s-a deplasat incredibil in defensiva, a jucat fiecare punct de parca i-ar fi depins viata de rezultatul partidei si s-a impus dupa doua si 38 de minute 4-6, 6-4, 6-3). Succesul o trimite pe Niculescu in turul doi al turneului Premier 5 de la Doha, acolo unde o va intalni pe invingatoarea dintre Magdalena Rybarikova 18 WTA) si Fatma Al Nabhani 520 WTA, wild card).

Cirstea, victorie mare la Doha

Sorana Cirstea continua parcursul bun de la Doha, turneu din categoria WTA Premier 5, cu premii totale in valoare de 3. 1 milioane de euro.

Sorana Cirstea, victorie superba la Doha, in meciul cu Mertens. Urmeaza un meci-soc!

Sorana Cirstea a invins-o pe Elise Mertens, cap de serie nr. 15, in turul doi la Qatar Open. Romanca s-a impus cu 7-5, 6-4 si o va intalni in optimi pe favorita nr. 4 a turneului, Garbine Muguruza din.

WTA Doha: Zi plina pentru fetele noastre - Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Mihaela Buzarnescu vor evolua miercuri

Zi incarcata pentru tenisul romanesc la Doha: patru jucatoare din tara noastra urmand sa evolueze in turul doi al turneului de categorie Premier 5: Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Mihaela Buzarnescu.

WTA Doha: A venit randul Irinei Begu si Soranei Cirstea - Cele doua vor evolua marti cu Samantha Stosur, respectiv Maria Sakkari

Dupa ce Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu au reusit sa castige partidele pe care le-au disputat luni cu Lesia Tsurenko, respectiv Maria Sharapova), a venit randul altor doua jucatoare din Romania sa evolueze in turneul Premier 5 de la Doha. In scena vor intra marti Irina Camelia Begu si Sorana Cirstea.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi al turneului de la Doha. Se pregateste Halep

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat marti in turul 2 al turneului WTA de la Doha.

Sorana Cirstea, calificare usoara la Doha

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat marti in turul 2 al turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 3,1 milioane de dolari, gratie victoriei in fata grecoaicei Maria Sakkari,.

Sorana Cirstea, in turul doi al turneului de la Doha - Evolutie solida in meciul cu Maria Sakkari

Problema invingatoarei nu s-a pus in niciun moment, Sorana Cirstea aratand un nivel de joc superior Mariei Sakkari Grecia - 60 WTA). Victoria a venit in 62 de minute 6-2, 6-3), succesul ducand-o pe Sorana in turul doi al turneului Premier 5 de la Doha. Din pacate, Irina Begu a parasit competitia: 4-6, 2-6 cu Samantha Stosur.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )