Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Real Madrid - Alaves 3-0 / Galacticii, la opt puncte de liderul Barcelona

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Real Madrid - Alaves 3-0 / Galacticii, la opt puncte de liderul Barcelona

Real Madrid continua forma buna si a bifat a patra victorie consecutiva in La Liga. Formatia lui Santiago Solari a castigat la scor de neprezentare duelul de pe Santiago Bernabeu cu Deportivo Alaves. Galacticii au profitat de pasii gresiti facuti in aceasta etapa a XXII-a) de principalele rivale si s-a apropiat la opt puncte de liderul Barcelona si la doua de Atletico Madrid, ocupanta locului doi in clasament. continuă pe Hotnews

VIDEO Real Madrid, n semifinalele Cupei Spaniei (3-1 cu Girona)

Real Madrid a castigat, scor 3-1, returul disputat pe terenul celor de la Girona, rezultat in urma caruia s-a calificat in semifinalele Cupei Spaniei la fotbal.

Lionel Messi nu s-a antrenat cu restul echipei - Ar putea rata derbiul cu Real Madrid din Cupa Spaniei

Argentinianul Lionel Messi, starul echipei FC Barcelona, nu a participat luni la antrenamentul colectiv al catalanilor, cu doua zile inainte de intalnirea cu marea rivala Real Madrid, din mansa intai a semifinalelor Cupei Spaniei, scrie AFP.

Cupa Spaniei: Barcelona vs Real Madrid n semifinale

Vineri a avut loc tragerea la sorti a partidelor din semifinalele Cupei Spaniei la fotbal, iar meciul vedeta va fi de departe cel dintre Barcelona si Real Madrid. in celalalt meci se vor duela Betis Sevilla si Valencia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )