Libnet.ro
UNICEF

15:15

VIDEO Real Madrid, n semifinalele Cupei Spaniei (3-1 cu Girona)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Real Madrid, n semifinalele Cupei Spaniei (3-1 cu Girona)

Real Madrid a castigat, scor 3-1, returul disputat pe terenul celor de la Girona, rezultat in urma caruia s-a calificat in semifinalele Cupei Spaniei la fotbal. continuă pe Hotnews

VIDEO Fiesta pe Camp Nou: Barcelona se califica n semifinalele Cupei Spaniei dupa 6-1 cu Sevilla

Invinsa cu 2-0 in mansa tur, FC Barcelona a reusit sa intoarca soarta calificarii in semifinalele Cupei Spaniei la fotbal, catalanii trecand un neverosimil 6-1 de FC Sevilla. Victoria categorica le-a asigurat catalanilor prezenta printre cele mai bune patru echipe din Cupa Regelui Spaniei.

VIDEO Barcelona, devastatoare: Catalanii sunt in semifinalele Cupei Spaniei dupa o revenire de poveste, dar si un penalty ciudat

Formatia pregatita de Ernesto Valverde parea ca si eliminata, dupa esecul din tur, insa a izbutit o remontada spectaculoasa pe Camp Nou.

Barcelona si Real Madrid se infrunta in semifinalele Cupei Spaniei

Iubitorii fotbalului au primit, vineri, vestea unui nou duel El Clasico.

Cupa Spaniei: Barcelona vs Real Madrid n semifinale

Vineri a avut loc tragerea la sorti a partidelor din semifinalele Cupei Spaniei la fotbal, iar meciul vedeta va fi de departe cel dintre Barcelona si Real Madrid. in celalalt meci se vor duela Betis Sevilla si Valencia.

Amazon pregateste un serial documentar despre Sergio Ramos, capitanul celor de la Real Madrid

Un serial documentar despre fotbalistul spaniol Sergio Ramos, capitanul echipei Real Madrid, a fost comandat de Amazon si va fi lansat anul acesta.

VIDEO Valencia - Getafe 3-1 / Meci nebun pe Mestalla - Valencia, n semifinale dupa ce Rodrigo a marcat doua goluri n prelungiri

Valencia a obtinut calificarea in semifinalele Cupei Spaniei dupa un meci nebun pe teren propriu cu Getafe, scor 3-1. Oaspetii castigasera mansa tur cu 1-0 si au deschis scorul pe Mestalla inca din primul minut. Cu toate acestea, Valencia a reusit sa intoarca soarta calificarii pe final de partida. Rodrigo a fost eroul serii, reusind toate cele trei goluri ale liliecilor, ultimele doua in minutele de prelungiri 90+2; 90+3).

VIDEO AC Milan, n semifinalele Cupei Italiei (2-0 cu Napoli) - Piatek, eroul diavolilor

La doar cateva zile dupa ce au remizat in campionat 0-0), AC Milan si Napoli s-au infruntat in sferturile Cupei Italiei. Victoria i-a revenit formatiei pregatite de Gennaro Gattuso, scor 2-0. Dubla polonezului Krzysztof Piatek 11', 27') a transat partida inca din prima repriza, iar diavolii merg in semifinalele competitiei.

Sergio Ramos, capitanul lui Real Madrid, vedeta intr-un serial cu opt episoade

Un serial documentar despre fotbalistul spaniol Sergio Ramos a fost comandat de Amazon si va fi lansat anul acesta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )