Libnet.ro
UNICEF

07:30

GABI BALINT, atac NECRUTATOR la adresa lui Gigi Becali: Nu ma identific cu FCSB din cauza lui.

B1 B1,
GABI BALINT, atac NECRUTATOR la adresa lui Gigi Becali: Nu ma identific cu FCSB din cauza lui.

Gabi Balint, fosta glorie a Stelei, a dezvaluit motivul principal pentru care nu se regaseste in FCSB, echipa lui Gigi Becali. El i-a dezdvaluit lui Duckadam ca nu poate sa tina cu FCSB din cauza lui. continuă pe B1

Gigi Becali: I-am dat un mesaj Gabrielei Firea ca mi-era mila de ea. Greseala a fost ca a mers la mitingul rusinii de la PSD

Gigi Becali spune ca ii este mila de fina ei, Gabriela Firea, insa ea a gresit cand a mers la mitingul organizat sambata de PSD.

Gigi Becali: Simona Halep este un model pentru mine, un om de 60 de ani. Nu m-am rugat in viata mea pentru alta persoana in afara familiei mele cum m-am rugat pentru ea (VIDEO)

Gigi Becali a vorbit luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre victoria Simonei Halep de la Roland Garros si a declarat ca sportiva a devenit un model pentru el. Eu i-am dat o data un.

Gigi Becali nu a glumit. L-a dat afara de la FCSB!

De la vizita medicala facuta deFCSBa lipsitDenis Alibec. Gigi Becalinu a glumit astfel cand a venit vorba de atacantul de 27 de ani. Alibec nu a fost oprit in lotul cu care Nicolae.

Klaus Iohannis, atac la adresa PSD : Povestea cu statul paralel, o inventie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un nou atac la adresa celor din PSD. Iohannis spune ca nu exista niciun stat paralel si ca este doar o inventie a celor din partidul aflat la.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )