Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis, atac la adresa PSD : Povestea cu statul paralel, o inventie

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, atac la adresa PSD : Povestea cu statul paralel, o inventie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un nou atac la adresa celor din PSD. Iohannis spune ca nu exista niciun stat paralel si ca este doar o inventie a celor din partidul aflat la. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, atac violent la Dragnea: E inadmisibil ca un infractor sa ameninte magistratii la televizor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca este inadmisibil faptul ca un politician care este si infractor sa ameninte magistratii, facand referire la declaratiile presedintelui PSD, Liviu.

Iohannis, despre statul paralel: Este doar o inventie a PSD ca sa-si motiveze demersurile antijustitie. in Romania e un singur stat si pe acela il reprezint eu

Presedintele Klaus Iohannis a explicat marti ca statul paralel este inventia social-democratilor prin care doresc sa isi motiveze anumite demersuri impotriva justitiei si serviciilor. Acesta a precizat si ca in Romania exista un singur stat, pe care il reprezinta el insusi.

VIDEO Protestatar pro-PSD, ntrebat ce e statul paralel: E lateral / Tariceanu, cea mai buna optiune la prezidentiale

Un protestatar pro-PSD care a venit sambata la Bucuresti pentru mitingul din Piata Victoriei si care spune ca este membru de partid din 1992 crede ca cel mai bun candidat al coalitiei pentru prezidentiale este Calin Popescu Tariceanu, un om echilibrat, un roman adevarat.

Iohannis: PSD a inventat statul paralel ca sa motiveze demersurile anti-Justitie si antiservicii (VIDEO)

Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura dupa ce Liviu Dragnea a sustinut ca partenerii externi ai Romaniei ar trebui sa-si asume faptul ca au finantat statul paralel din Romania. Presedintele.

Ce face Klaus Iohannis in timpul mitingului PSD

Klaus Iohannis nu numai ca sta departe de mitingul PSD, dar a si plecat din Bucuresti. Presedintele este acum in Sibiu, asta dupa ce s-a intors dintr-o vizita de doua zile in Polonia. Mai mult, in.

Florin Iordache, intrebat daca se poate ajunge la suspendarea lui Klaus Iohannis: Bineinteles!

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei a declarat marti ca daca presedintele Klaus Iohannis nu va semna decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, se.

Tariceanu, discurs la mitingul PSD: Noua securitate are doi parinti: Traian Basescu si Klaus Iohannis (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a folosit mesajul sau clasic din ultimele luni in discursul de la mitingul PSD din Piata Victorie, cel privind statul paralel. Am venit la miting pentru a striga ca judecatorii.

Tariceanu: Noua Securitate are doi parinti: Traian Basescu si Klaus Iohannis. Basescu a creat-o, iar Iohannis o foloseste impotriva adversarilor politici

Prezenbt la mitingul PSD, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis.

Iohannis, atac la Dragnea: Un politician INFRACTOR s-a trezit sa ameninte procurorii, dupa ce a convocat un miting mediocru anti-Justitie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti, dupa ce Liviu Dragnea i-a amenintat pe magistratii care judeca plangerea lui Ludovic Orban la adresa premierului Viorica Dancila, ca liderul PSD nu este altceva.

Politic show:Dragnea: Ce am organizat n Piata Victoriei a fost mitingul mic, vom face un miting urias; Statul paralel? Eu l-am facut, iar Dragnea l-a lins!; Comisia de la Venetia vine n inspectie la Bucuresti

Liviu Dragnea: Sistemul Basescu a plecat, dar procurorii corupti si sefa DNA au ramas. Liviu Dragnea a intrebat retoric, sambata seara, facand referire la presedintele Klaus Iohannis, ca, atunci cand nu vede protocoalele dintre institutii, are o problema la ochi sau la. Liviu Dragnea, mesaj pentru partenerii straini. Au finantat si sustinut public acest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )