Libnet.ro
UNICEF

06:15

Dennis Man, distrus dupa FCSB Botosani: O rusine pentru rasa umana!. Cat va lipsi atacantul de pe teren

Adevărul Adevărul,
Dennis Man, distrus dupa FCSB Botosani: O rusine pentru rasa umana!. Cat va lipsi atacantul de pe teren

Dennis Man s-a accidentat grav, in minutul 10 al meciului FCSB Botosani, parasind terenul in lacrimi. in ciuda acestui episod, el n-a fost ferit de critici dupa meci. continuă pe Adevărul

Becali, devastator dupa FCSB Botosani: Meme e vinovatul numarul 1!. Stoica, reactie de om speriat

Omul care se gudura de ani de zile pe langa patronul FCSB dupa ce, la un moment dat, s-a laudat ca prefera sa traiasca intr-o cutie de carton decat sa lucreze cu el, a fost crucificat dupa umilita cu FC Botosani.

Stoica tremura dupa FCSB Botosani: Ce spunea la un post de televiziune in luna mai si ce a ajuns acum

Mihai Stoica a fost facut praf dupa infrangerea care a aruncat FCSB pe locul 8 dupa trei etape, mult in urma rivalelor la titlu.

Dezvaluire fabuloasa dupa FCSB Botosani: Ce promisese inainte de meci omul care a dat lovitura etapei

Ramas fara Liviu Ciobotariu la finalul sezonului trecut a preluat nationala Libanului - FC Botosani a apelat la Marius Croitoru 38 de ani), care a jucat inclusiv la FCSB.

Bogdan Andone, desfiintat dupa FCSB Botosani: Are o figura de infrant! Zici ca e un inger trist uschit din Rai de Lucifer

Dintre toti antrenorii principali pe care Gigi Becali i-a batjocorit in ultimele sezoane, Bogdan Andone pare a fi cel mai cuminte executant.

FCSB - Botosani: Daune totale pentru bucuresteni! Dennis Man a parasit terenul in lacrimi! Ce a patit si ce risca

Oficialii vicecampioanei sperau sa-l vanda pe fotbalistul de 20 de ani in schimbul unei sume-record. De acum, intrebarea e cand va fi Man in stare sa joace din nou.

Liga 1: FCSB vs FC Botosani 0-2 Surpriza etapei a treia - Andronic si Ongenda, eroii moldovenilor

FC Botosani a produs surpriza etapei a treia, a invins FCSB, in deplasare, scor 2-0, si a adunat sapte puncte in noul sezon de Liga 1. De partea cealalta, echipa antrenata de Bogdan Andone ramane cu patru puncte si are nu mai putin de noua jucatori accidentati, dupa ce Dennis Man a parasit terenul in minutul 13 al partidei disputate pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti.

Noua accidentati la FCSB. Cat sta pe bara Dennis Man

O situatie aproape fara precedent la FCSB, echipa care nu poate conta in acest inceput de sezon pe nu mai putin de noua jucatori, toti accidentati.

FCSB - Botosani: Gigi Becali a turbat de nervi. Primele masuri anuntate de latifundiar dupa un rezultat rusinos

Finantatorul ros-albastrilor a avut o interventie telefonica dupa partida pierduta la Pitesti si, asa cum era de asteptat, si-a facut praf echipa.

FCSB - Botosani: Rezultat istoric pentru trupa moldoveana! Ce se intamplase in precedentele 11 partide dintre cele doua echipe

FC Botosani a dat lovitura inceputului de campionat, reusind sa castige in fata FCSB-ului la capatul unui meci in care scorul putea fi si mai mare.

Pariati pe FCSB - Botosani

Botosani n-a invins-o niciodata pe FCSB intr-un meci oficial, obtinand doar doua remize in 12 partide. Vor reusi moldovenii surpriza in meciul de luni seara? .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )