Libnet.ro
UNICEF

20:15

FCSB - Botosani: Gigi Becali a turbat de nervi. Primele masuri anuntate de latifundiar dupa un rezultat rusinos

Adevărul Adevărul,
FCSB - Botosani: Gigi Becali a turbat de nervi. Primele masuri anuntate de latifundiar dupa un rezultat rusinos

Finantatorul ros-albastrilor a avut o interventie telefonica dupa partida pierduta la Pitesti si, asa cum era de asteptat, si-a facut praf echipa. continuă pe Adevărul

Cine este de fapt Luminita, sotia lui Gigi Becali. De ce apare rar in public si cum se poarta cu ea patronul FCSB

Gigi Becali este celebru pentru actele filantropice in sprijinul unor comunitati de sinistrati, asociatii religioase, dar si pentru declaratiile publice controversate. Afaceristul declara ca Dumnezeu ii e calauza in viata, dar ajutor pe acest drum Luminita, sotia sa, o prezenta discreta in viata publica. Cine este? De ce apare rar in lumina reflectoarelor si cum .

Gigi Becali avertisment pentru Bogdan Andone: Nu mai fi plangacios

Bogdan Andone se plange cu fiecare ocazie avuta ca mai are nevoie de jucatori pentru a tine pasul pe toate fronturile la FCSB, insa patronul Gigi Becali ii transmite sa se multumeasca cu ce are in lot la ora actuala.

MAI, primele masuri dupa tragedia din Caracal. Cinci ofiteri si trei agenti, cercetati pentru modul in care s-a desfasurat interventia

Ministrul de Interne dispune primele masuri in ancheta de dupa tragedia din Caracal. A dispus cercetarea prealabila fata de cinci ofiteri si trei agenti in legatura cu modul in care au functionat lucrurile.

FCSB - Botosani: Rezultat istoric pentru trupa moldoveana! Ce se intamplase in precedentele 11 partide dintre cele doua echipe

FC Botosani a dat lovitura inceputului de campionat, reusind sa castige in fata FCSB-ului la capatul unui meci in care scorul putea fi si mai mare.

Pariati pe FCSB - Botosani

Botosani n-a invins-o niciodata pe FCSB intr-un meci oficial, obtinand doar doua remize in 12 partide. Vor reusi moldovenii surpriza in meciul de luni seara? .

Asa am trait FCSB - Botosani 0-2. Executie in direct!

Etapa a 4-a din Liga 1 s-a incheiat, luni seara, cu meciul dintre FCSB si FC Botosani. Partida va fi live text in aceasta pagina.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )