Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calificarea dramatica pentru Romania in grupele principale ale Mondialului de Handbal: Cristina Neagu a marcat in ultimele secunde golul victoriei in meciul cu Ungaria

B1 B1,
Calificarea dramatica pentru Romania in grupele principale ale Mondialului de Handbal: Cristina Neagu a marcat in ultimele secunde golul victoriei in meciul cu Ungaria

Nationala Romaniei de handbal feminin a reusit calificarea in grupele principalele ale Campionatului Mondial dupa un meci de cel mai inalt dramatism. intr-un meci in care Ungaria ne-a condus pe tot parcursul. continuă pe B1

Romania in grupele principale la Campionatul Mondial dupa o victorie senzationala cu Ungaria

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut cea mai importanta victorie de pana acum la Campionatul Mondial din Japonia, scor 28-27 contra Ungariei in meciul decisiv pentru calificarea in grupele principale.

Romania, trezeste-te! Nationala de handbal feminin joaca, astazi, prima partida de totul sau nimic

De la ora 8 dimineata, fetele vor intalni Muntenegru intr-o confruntare de care depinde calificarea noastra in Grupele Principale ale Mondialului. La ce am aratat insa pana acum, ne trebuie un miracol.

Socul Mondialului de handbal: Franta, detinatoarea trofeului, a ratat Main Round-ul. Cum arata Grupele Principale

Campioana europeana si mondiala in exercitiu, Franta, a ratat iesirea din grupe la editia 2019 a turneului final de la Kumamoto. Danemarca a reusit sa invinga echipa care triumfa in intrecerea mondiala in urma cu doi ani, calificandu-se in dauna nationalei Cocosului Galic in Grupele Principale.

Cum a reactionat Cristina Neagu, dupa calificarea in grupele principale. Ce s-a intamplat dupa victoria impotriva Ungariei

Romania a invins Ungaria cu scorul de 28-27 si s-a calificat in grupele principale aleCampionatului Mondial de Handbal din Japonia. Tricolorele au fost conduse cu 16-10 la pauza, dar au jucat exemplar si au revenit spectaculos. Cristina Neagu a oferit prima reactie dupa meci. Cristina Neagu a inscris golul victoriei in partida Romania Ungaria .

Bratul ferm al Cristinei Neagu ne duce in Top 12! Calificare dramatica pentru Romania, dupa o revenire fantastica in finala cu Ungaria

Romania a invins dramatic Ungaria, 28-27, dupa ce fusese condusa timp de 58 de minute, calificandu-se in grupele principale la Campionatul Mondial de Handbal. Tricolorele au recuperat fabulos un deficit de sase goluri la pauza, dupa o prima repriza modesta, Cristina Neagu inscriind golul victoriei de la 7 m, in ultimele secunde ale partidei.

CM Handbal (f): Norvegia, invinsa de Olanda - Cum arata Grupele Principale si cate puncte are fiecare echipa

Olanda a produs surpriza zilei la CM de handbal feminin din Japonia, dupa ce a invins, scor 30-28, pe Norvegia, principala favorita la castigarea trofeului. Romania a trecut dramatic de Ungaria, iar Danemarca a invins Franta, scor 20-18. Intra in material pentru a vedea cum arata Grupele Principale ale competitiei si cate puncte are fiecare echipa.

Romania - Ungaria, un meci colosal: Ce se intampla daca fetele rateaza calificarea in Grupele Principale

Romania e obligata sa invinga Ungaria pentru a merge in Grupele Principale, in timp ce adversarelor le ajunge si un egal in meciul de vineri, avand golaverajul mai bun: +29 fata de -9.

Tomas Ryde nu crede ca a fost sapte metri pentru Romania la faza din care Neagu a adus victoria cu Ungaria

Echipa nationala de handbal a Romaniei a castigat in ultimele secunde partida cu Ungaria, 28-27, si s-a calificat in grupele principale ale Campionatului Mondial din Japonia. Cristina Neagu a adus victoria selectionatei tricolorelor, dupa ce a marcat de la 7 metri cu trei secunde inainte de final.

VIDEOREPORTAJ Cum sunt construite in Elvetia primele transportoare blindate Piranha 5 pentru Romania si ce elemente de productie vor fi mutate la Uzina Mecanica Bucuresti

Trei blindate Piranha 5 au fost urcate pe tir si trimise spre Romania in urma cu doua zile. in total 36 de transportoare Piranha 5 fabricate in Elvetia de catre General Dynamics vor intra in dotarea Armatei pana in februarie 2020. Dintre acestea, 10 au beneficiat de asamblarea finala la Uzina Mecanica Bucuresti UMB), iar pe viitor, restul de transportoare pana la 227 - cat prevede contractul de circa 900 de milioane de dolari semnat de Romania - vor fi produse partial in tara, la UMB. HotNews. ro a fost in fabrica din Elvetia unde primele Piranha 5 au fost produse pentru Romania si a vazut ce facilitati de productie ale blindatului vor fi transferate si in uzina din Capitala.

HANDBAL: Mesajele afisate de SUPORTERII MAGHIARI, la meciul cu Romania - Valea Uzului e ungureasca Galeria noastra, la un pas sa riposteze (FOTO)

Meciul de handbal, de vineri, intre Romania si Ungaria nu a fost lipsit de incidente. Sportivele din romania au facut fata nu doar presiunii meciului pentru calificareain grupele principale ale Mondialul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )