Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cum a reactionat Cristina Neagu, dupa calificarea in grupele principale. Ce s-a intamplat dupa victoria impotriva Ungariei

Playtech Playtech,
Cum a reactionat Cristina Neagu, dupa calificarea in grupele principale. Ce s-a intamplat dupa victoria impotriva Ungariei

Romania a invins Ungaria cu scorul de 28-27 si s-a calificat in grupele principale aleCampionatului Mondial de Handbal din Japonia. Tricolorele au fost conduse cu 16-10 la pauza, dar au jucat exemplar si au revenit spectaculos. Cristina Neagu a oferit prima reactie dupa meci. Cristina Neagu a inscris golul victoriei in partida Romania Ungaria . continuă pe Playtech

Romania - Ungaria, un meci colosal: Ce se intampla daca fetele rateaza calificarea in Grupele Principale

Romania e obligata sa invinga Ungaria pentru a merge in Grupele Principale, in timp ce adversarelor le ajunge si un egal in meciul de vineri, avand golaverajul mai bun: +29 fata de -9.

Amintiri de cosmar pentru Cristina Neagu inaintea meciului cu Ungaria

Romania intalneste Ungaria, vineri, de la 12:00, in meciul decisiv pentru calificarea in grupele principale la Campionatul Mondial, o partida care ii trezeste amintire negre Cristinei Neagu.

Bucurie imensa la ECHIPA NATIONALA DE HANDBAL, dupa victoria cu Ungariei: Cum au petrecut Cristina Neagu si colegele ei (VIDEO SENZATIONAL)

Bucurie mare in echipa de hadbal a romaniei, dupa ce vineri a invins Ungaria si s-a calificat in grupele principale ale Mondialului. Cristina Neagu si colegele ei s-au distrat impreuna cu fanii care le-au as.

Cel mai negru cosmar pentru Cristina Neagu. Capitanul echipei de handbal a Romaniei, despre accidentarea care putea sa ii puna capat carierei

Cristina Neagu a marcat golul victoriei in partida Romania Ungaria, scor 28-27, in urma caruia tricolorele s-au calificat in grupele principale aleCampionatului Mondial deHandbal din Japonia. Pentru capitanul echipei nationale victoria este cu atat mai importanta cu cat in urma cu un s-a accidentat grav, tot intr-un meci cu Ungaria, fiind la un pas .

Romania in grupele principale la Campionatul Mondial dupa o victorie senzationala cu Ungaria

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut cea mai importanta victorie de pana acum la Campionatul Mondial din Japonia, scor 28-27 contra Ungariei in meciul decisiv pentru calificarea in grupele principale.

CM Handbal (f): Norvegia, invinsa de Olanda - Cum arata Grupele Principale si cate puncte are fiecare echipa

Olanda a produs surpriza zilei la CM de handbal feminin din Japonia, dupa ce a invins, scor 30-28, pe Norvegia, principala favorita la castigarea trofeului. Romania a trecut dramatic de Ungaria, iar Danemarca a invins Franta, scor 20-18. Intra in material pentru a vedea cum arata Grupele Principale ale competitiei si cate puncte are fiecare echipa.

Socul Mondialului de handbal: Franta, detinatoarea trofeului, a ratat Main Round-ul. Cum arata Grupele Principale

Campioana europeana si mondiala in exercitiu, Franta, a ratat iesirea din grupe la editia 2019 a turneului final de la Kumamoto. Danemarca a reusit sa invinga echipa care triumfa in intrecerea mondiala in urma cu doi ani, calificandu-se in dauna nationalei Cocosului Galic in Grupele Principale.

Cristina Neagu: Sunt mandra de echipa mea, am incredere ca ne vom impune contra Ungariei

A jucat din nou la un nivel inalt, fiind de departe liderul din teren al echipei Romaniei. Cristina Neagu a vorbit despre infrangerea la limita cu Muntenegru 26-27), dar si despre meciul crucial cu Ungaria. Am incredere ca ne vom impune contra Ungariei, a spus cea mai buna handbalista a lumii in 2018.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )