Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mihaela Buzarnescu o elimina pe Jelena Ostapenko la Roma

Online Sport Online Sport,
Mihaela Buzarnescu o elimina pe Jelena Ostapenko la Roma

In primul tur al turneului de la Roma, competitie de categorie WTA Premeir 5, Mihaela Buzarnescu a profitat de abandonul letonei Jelena Ostapenko. continuă pe Online Sport

WTA Roma: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, dueluri tari cu Daria Kasatkina, respectiv Jelena Ostapenko

Irina Camelia Begu va deschide ziua pentru jucatoarele din Romania care vor evolua pe tabloul principal al turneului Premier 5 de la Roma. Begu va juca de la ora 12:00 cu Daria Kasatkina. Mihaela Buzarnescu va evolua cu Jelena Ostapenko, undeva in jurul orei 16:00.

Digi Sport: Mihaela Buzarnescu si poza care a provocat gluma zilei pe retelele de socializare

Mihaela Buzarnescu 31 de ani, 29 WTA) va juca intra azi in hora turneului de la Roma. inaintea partidei cu letona Jelena Ostapenko, care va incepe nu mai devreme de ora 16:00, sportiva din Bucuresti a devenit protagonista unor glume pe Instagram.

WTA Roma: Perechea Irina Begu/Mihaela Buzarnescu, eliminata in primul tur

Perechea Irina-Camelia Begu/Mihaela Buzarnescu a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 6-4, de cuplul Anastasia Pavliucenkova/Anastasija Sevastova Rusia/Letonia), in primul tur al turneului de la Roma.

ATP Roma: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in primul tur de fratii Bryan

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) a fost eliminata in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Roma, dupa ce a fost invinsa de fratii Bob si Mike Bryan, scor 6-4, 7-64). Meciul a durat o ora si 30 de minute.

ATP Roma: Marius Copil, invins in primul tur al calificarilor

Marius Copil 78 ATP) a fost invins in primul tur al calificarilor din cadrul turneului Masters de la Roma. Jucatorul roman a cedat in doua seturi in fata lui Nicolas Jarry Chile, 72 ATP), scor 6-74), 2-6, dupa o ora si 17 minute de joc.

WTA Roma: Mihaela Buzarnescu, in turul doi - Jelena Ostapenko a abandonat in momentul in care era condusa cu 6-2, 5-4

Mihaela Buzarescu s-a calificat marti in turul doi al turneului Premier 5 de la Roma, jucatoarea noastra profitand de abandonul Jelenei Ostapenko in momentul in care Miki conducea cu 6-2, 5-4.

ATP Roma: Alexander Zverev, eliminat in primul tur de Matteo Berrettini (Rezultatele zilei)

Jucatorul german de tenis Alexander Zverev, locul 5 in clasamentul mondial si favorit nr. 4, a fost eliminat marti in turul doi al turneului ATP Masters 1. 000 de la Roma, dotat cu premii totale de 5. 405 euro, dupa ce a pierdut in doua seturi, 7-5, 7-5, in fata italianului Matteo Berrettini 33 ATP).

WTA Roma: Raluca Olaru si Darija Jurak, invinse in primul tur de surorile Chan

Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia) a ratat, marti, calificarea in turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Irina Begu, eliminata in primul tur la Roma

Jucatoarea Irina Begu a parasit competitia de simplu de la Roma, marti, in faza rundei inaugurale.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )