Libnet.ro
UNICEF

13:15

Euro 2020, preliminarii: Meciul Romania vs Malta va fi condus de o brigada din Croatia

Hotnews Hotnews,
 Euro 2020, preliminarii: Meciul Romania vs Malta va fi condus de o brigada din Croatia

Meciul Romania - Malta, programat, duminica, de la ora 19. 00, in preliminariile Euro-2020, va fi arbitrat de o brigada din Croatia, avandu-l la centru pe Duje Strukan. continuă pe Hotnews

Euro 2020, preliminarii: Rezultatele serii - Suedia si Norvegia, victorioase in grupa Romaniei; Italia s-a impus in Armenia (scor 3-1)

Joi au avut loc primele partide din etapa a cincea a preliminariilor Euro 2020. in Grupa Romaniei, Suedia s-a impus in deplasare in fata Insulelor Feroe, scor 4-0, in timp ce Norvegia a castigat pe teren propriu cu Malta, scor 2-0. in Grupa J, Italia a invins-o pe Armenia, scor 3-1, si are punctaj maxim dupa cinci jocuri disputate. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate joi in preliminariile Euro 2020.

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Spania (21:45) Un stadion arhiplin si sperante la un rezultat pozitiv

Ziua cea mare a sosit. Romania se afla in fata celui mai important test din campania de calificare pentru Euro 2020. Duelul cu Spania se disputa de la ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti, in fata unor tribune arhipline. Cosmin Contra este convins ca elevii sai le pot pune probleme ibericilor si spera la un rezultat pozitiv in fata triplei campioane europene: intotdeauna le transmit jucatorilor ca vreau sa castig. Trebuie sa facem un meci perfect din punct de vedere tactic si fizic. Partida va fi transmisa in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

Brigada din Croatia la meciul cu Malta

Nationala Romaneii va fi arbitrata de o brigada din Croatia la meciul de duminica impotriva Maltei, la Ploiesti, in preliminariile EURO 2020.

Euro 2020, preliminarii: Romania - Spania 1-2 Scorul si realitatea din teren

Cu o echipa Under 21 care a impresionat in vara acestui an la turneul final european), fotbalul romanesc a aratat ca ar putea avea un viitor frumos. Nationala mare a Romaniei este datoare sa faca un meci bun contra Spaniei, favorita clara la castigarea Grupei F din cadrul preliminariilor pentru Euro 2020. Meciul de pe Arena Nationala este in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

Cine transmite la TV Romania Spania, din preliminariile Euro 2020. Ora inceperii meciului

Romania Spania, preliminarii Euro 2020, grupa F. Echipa nationala a Romaniei intalneste reprezentativa Spaniei, joi, 5 septembrie 2019, de la ora 21:45, in runda cu numarul 5 din preliminariile Euro 2020. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Pro TV. De asemenea, poate fi urmarita online in format live video si text .

Clasamentul actualizat in grupa Romaniei. Ne indepartam de EURO 2020, dar ramanem la mana noastra!

Romania a pierdut cu Spania acasa, scor 1-2, si a alunecat pe patru in clasamentul Grupei F de calificare la EURO 2020. Suedia a invins cu 4-0 in Feroe, iar Norvegia s-a impus cu Malta, scor 2-0. Ambele rivale nordice au trecut inaintea Romaniei in clasament, dar vom juca acasa cu fiecare in aceasta toamna.

Romania - Spania: Meciul care ne poate mentine in lupta pentru calificarea la Euro 2020

Nationala de fotbal a Romaniei intalneste reprezentativa similara a Spaniei pe 5 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti. Meciul, care conteaza pentru preliminariile Euro 2020, va fi.

Suporterii romani au luat cu asalt Arena Nationala. Ce se intampla inainte de meciul Romania Spania. VIDEO

Suporterii romani au luat cu asalt Arena Nationala. Mii de oameni au ajuns deja la stadion si asteapta cu sufletul la gura confruntarea dintre Romania si Spania, in preliminariile Euro 2020. Fanii au luat cu ei steagurile, esarfele in culorile rosu, galben si albastru si asteapta startul partidei, pregatiti sa faca show in tribune. Meciul .

Cati romani au vazut meciul Romania - Spania. Pro TV,cifre de audienta de cinci ori mai mari decat locul secund

Meciul de fotbal Romania - Spania din preliminariile Euro 2020, difuzat de Pro TV, care s-a incheiat cu infrangerea tricolorilor, a fost urmarit joi seara de milioane de romani.

Romania Spania 1-2, in preliminariile Euro 2020. Tricolorii au ajuns pe locul 4 in grupa F. VIDEO

Romania a fost invinsa de Spania cu scorul de 2-1 in runda cu numarul 5 din grupa F a preliminariilor Euro 2020. Ibericii au deschis scorul din penalty, in minutul 29 si s-au desprins pe tabela in minutul 47, prin Alcacer. Andone a marcat golul tricolorilor in minutul 59, iar dupa eliminarea lui Llorente min.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )