Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine transmite la TV Romania Spania, din preliminariile Euro 2020. Ora inceperii meciului

Playtech Playtech,
Cine transmite la TV Romania Spania, din preliminariile Euro 2020. Ora inceperii meciului

Romania Spania, preliminarii Euro 2020, grupa F. Echipa nationala a Romaniei intalneste reprezentativa Spaniei, joi, 5 septembrie 2019, de la ora 21:45, in runda cu numarul 5 din preliminariile Euro 2020. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Pro TV. De asemenea, poate fi urmarita online in format live video si text . continuă pe Playtech

Un german arbitreaza Romania - Spania

UEFA a anuntat brigada de arbitri pentru meciul Romania - Spania din preliminariile EURO 2020.

Euro 2020, preliminarii: George Puscas, mesaj pentru fani inaintea meciurilor cu Spania si Malta: Hai sa luptam iar impreuna!

George Puscas le-a transmis un mesaj fanilor, duminica, el indemnandu-i pe suporteri sa sustina prima reprezentativa la meciurile cu Spania si Malta, din preliminariile Euro-2020, asa cum au facut-o pentru nationala de tineret, la Campionatul European.

Moment de reculegere inaintea meciului Romania - Spania

Partida Romania - Spania, programata joi seara de la 21:45 pe Arena Nationala in preliminariile EURO 2020, va fi precedata de un moment de reculegere.

Surpriza inaintea meciului Romania - Spania: Un jucator s-a retras de la nationala dupa 11 ani. Mesajul sau

Romania are de disputat doua partide extrem de importante in aceasta luna, ambele pe teren propriu, in preliminariile Euro 2020.

Romania vs Spania: Aproximativ 200 de politisti, mobilizati pentru asigurarea masurilor de ordine

Aproximativ 200 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti vor actiona pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere, cu ocazia desfasurarii Arena Nationala a meciului dintre nationalele Romaniei si Spaniei, din preliminariile Euro-2020.

Cosmin Contra, inaintea duelului cu Spania: Avem nevoie de o zi perfecta si de putin noroc, iar ei trebuie sa prinda o zi slaba

Duelul dintre Romania si Spania, din preliminariile Euro 2020, se apropie cu pasi repezi. Confruntarea de pe Arena Nationala va avea loc joi, de la ora 21:45. intr-un interviu acordat pentru Marca, Cosmin Contra a declarat ca viseaza la cel putin un egal, precizand si conditiile necesare pentru ca tricolorii sa obtina un rezultat pozitiv: Pentru asta avem nevoie de o zi perfecta, dar si de putin noroc. in plus, ei trebuie sa prinda o zi slaba.

Cosmin Contra inaintea meciului cu Spania: Esta claro que...

Seclectionerul Cosmin Contra a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa la Arena Nationala despre meciul de joi cu Spania din preliminariile EURO 2020.

LIVE VIDEO Antrenamentul oficial al nationalei Romaniei inaintea meciului cu Spania

In aceasta pagina am transmis LIVE VIDEO antrenamentul oficial sustinut de jucatorii nationalei Romaniei pe noul gazon de la Arena Nationala inaintea meciului cu Spania din preliminariile EURO 2020.

Cosmin Contra: Normal ca Spania este o echipa de speriat! Selectionerul a explicat misterul neconvocarii lui Tucudean

Selectionerul primei reprezentative a Romaniei, Cosmin Contra,a condus duminica primul antrenament dinaintea confruntari cu Spania, din preliminariile Euro-2020.

Euro 2020, preliminarii: Deniz Aytekin va arbitra Romania vs Spania

Uefa a anuntat numele arbitrului care va conduce la centru partida dintre Romania si Spania, contand pentru preliminariile Euro 2020 - Deniz Aytekin este alesul forului european. Meciul va avea loc pe Arena Nationala 5 septembrie, 21:45).

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )