Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asa am trait Romania - Anglia la Campionatul European de tineret. Final interzis cardiacilor!

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Romania - Anglia la Campionatul European de tineret. Final interzis cardiacilor!

Dupa 4-1 cu Croatia in primul meci la Campionatul European, pentru nationala Romaniei a urmat meciul adevarului contra Angliei, live text in aceasta pagina, vineri de la 19:30. continuă pe Online Sport

FOTO Cum se recupereaza tricolorii mici inaintea meciului cu Anglia, de la Campionatul European de tineret

Romania a invins Croatia cu 4-1, in primul meci de la Campionatul European de tineret si va intalni Anglia in meciul al doilea.

Romania debuteaza azi la Campionatul European de tineret. Cum pot ajunge pustii lui Radoi sa se califice dupa 55 de ani la Jocurile Olimpice

Nationala U 21 a Romaniei debuteaza azi la Campionatul European, unde va intalni in primul meci Croatia, de la ora 19.

Asa am trait Romania - Croatia la Campionatul European de tineret. Visam frumos dupa un meci fabulos!

Am transmis live text in aceasta pagina debutul nationalei de tineret a Romaniei la Campionatul European sub 21 ani din Italia si San Marino.

Cand se joaca Anglia Romania la Campionatul European U21

Anglia Romania este cel de-al doilea meci al tricolorilor in Grupa C la Campionatul European U21. Pustii antrenati de Mirel Radoi sunt extrem de motivati si increzatori dupa ce au invins Croatia fara drept de apel, cu scorul de 4-1, in primul meci al grupei. Anglia Romania se joaca in Grupa C la .

Victorie mare pentru tricolorii mici! Romania bate Croatia, scor 4-1, la Campionatul European de tineret

In fata unui stadion plin de romani, echipa nationala a debutat cu o victorie imensa la turneul final al Campionatul European Under 21, primul succes la acest nivel din istoria Romaniei.

Care este avantajul important al Romaniei, la debutul, contra Croatiei, la Campionatul European de tineret

Romania va debuta azi, la Campionatul European de tineret, urmand a intalni Croatia, de la ora 19. 30, in San Marino.

Ce echipa va folosi Mirel Radoi azi, la debutul Romaniei la Campionatul European de tineret

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, s-a decis in privinta formulei de start pentru primul meci de la Euro 2019.

Florinel Coman, eroul partidei Romania - Anglia: Rezultatul este cel mai important

Florinel Coman, eroul din finalul partidei Romania - Angliade la Campionatul European de tineret din Italia, a declarat la finalul partidei ca victoria este mai importanta decat cele doua goluri marcate de el.

Karateka de la CS Targoviste, de patru ori bronz la Campionatul European de Shito Ryu

Karateka Clubului Sportiv Targoviste au reprezentat cu fruntea sus Romania la Campionatul European de Shito Ryu pentru copii, cadeti, juniori si seniori, desfasurat la Arad, la sfarsitul saptamanii trecute.

FOTO CE Under 21: Anglia vs Romania 2-4 Tricolorii, cu un pas in semifinale dupa un final nebun de meci: Florinel Coman, doua goluri in ultimele cinci minute

Romania are echipa, Romania are viitor! Dupa ce au invins Croatia 4-1), tricolorii au mai produs o victima la Campionatul European de tineret invingand cu 4-2, pe Stadionul Dino Manuzzi din Cesena, selectionata Angliei. Puscas 76 din penalti), Hagi 85), Coman 89 - contributie imensa a portarului Henderson si 93) au adus inca trei puncte si Nationala Under 21 a tarii noastre este cu un pas in semifinalele competitiei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )