Libnet.ro
UNICEF

17:00

Florinel Coman, eroul partidei Romania - Anglia: Rezultatul este cel mai important

Antena3 Antena3,
Florinel Coman, eroul partidei Romania - Anglia: Rezultatul este cel mai important

Florinel Coman, eroul din finalul partidei Romania - Angliade la Campionatul European de tineret din Italia, a declarat la finalul partidei ca victoria este mai importanta decat cele doua goluri marcate de el. continuă pe Antena3

Florinel Coman, eroul Romaniei cu Anglia: Publicul ne-a impins de la spate

Florinel Coman a intrat in minutul 63 al meciului cu Anglia si pana la final a obtinut o lovitura de la 11 plus alte doua goluri care au adus victoria Romaniei, scor 4-2, dupa ce englezii ne-au egalat in doua randuri.

Florinel Coman: A fost o seara fantastica. N-am trait niciodata asa ceva

Florinel Coman a fost unul dintre eroii Romaniei in partida cu Anglia scor 4-2), jucatorul de la FCSB reusind sa inscrie doua goluri in ultimele cinci minute. Atacantul a declarat ca nu a trait niciodata asa ceva, precizand ca echipa a fost impinsa de la spate de public in momentele grele.

Florinel Coman: N-am trait niciodata asa ceva. A venit timpul sa fim rasplatiti

Fotbalistul Florinel Coman, care a inscris doua goluri in meciul castigat de Romania, 4-2, in fata echipei Angliei, a declarat ca pentru el si colegii sai a fost o seara fantastica.

Romania-Anglia U21. Ce au scris englezii despre echipa noastra si mai ales despre Ianis. Nu trebuie privita de sus

Romania si Anglia se dueleaza azi, 21 iunie, intr-un meci din grupa C din cadrul Campionatului European U21. Ce au scris jurnalistii britanici despre echipa noastra, dar in special despre Ianis Hagi? Meci Romania-Anglia U21 inaintea meciului din seara aceasta, dintre Romania si Anglia, jurnalistii de la The Telegraph au avertizat faptul ca jucatorul Ianis .

FOTO CE Under 21: Anglia vs Romania 2-4 Tricolorii, cu un pas in semifinale dupa un final nebun de meci: Florinel Coman, doua goluri in ultimele cinci minute

Romania are echipa, Romania are viitor! Dupa ce au invins Croatia 4-1), tricolorii au mai produs o victima la Campionatul European de tineret invingand cu 4-2, pe Stadionul Dino Manuzzi din Cesena, selectionata Angliei. Puscas 76 din penalti), Hagi 85), Coman 89 - contributie imensa a portarului Henderson si 93) au adus inca trei puncte si Nationala Under 21 a tarii noastre este cu un pas in semifinalele competitiei.

Orban: Prezenta lui Iohannis in functia de presedinte al Consiliului European ar oferi foarte multe oportunitati pentru Romania, dar astazi este candidatul PNL pentru alegerile prezidentiale

Liderul liberal Ludovic Orban a declarat joi seara, referitor la eventualitatea ca seful statului sa fie ales presedinte al Consiliului European, ca isi doreste ca acesta sa fie candidatul PNL la alegerile prezidentiale, dar ca, pe de alta parte, Klaus Iohannis ar avea ocazia de a ajuta foarte mult Romania din aceasta pozitie.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )