Libnet.ro
UNICEF

07:30

DigiSport: Un titular roman din meciul cu Franta, prezentat oficial la noul club. Prima reactie a jucatorului

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Un titular roman din meciul cu Franta, prezentat oficial la noul club. Prima reactie a jucatorului

Adrian Rus a fost prezentat oficial de Mol Vidi, noua echipa a fundasului central, care a evoluat in sezonul precedent pentru Sepsi Sfantu Gheorghe. continuă pe Hotnews

Imaginea care face inconjurul Romaniei. Sotia lui Manea, plina de sange la meciul Franta Romania

Romania s-a calificat in semifinalele Campionatului European U21, dupa 0-0 cu Franta in ultimul meci din grupa C. Performanta tricolorilor a fost umbrita de un incident care s-a petrecut in tribuna la finalul partidei. Sotia fotbalistului Cristi Manea a fost batuta de un suporter roman, iar imaginea cu ea plina de sange a facut inconjurul .

Cine a batut-o pe sotia lui Cristi Manea, dupa meciul Franta Romania. Ce l-a sfatuit Hagi pe jucatorul de la U21

Mirel Radoi a declarat, in cadrul unui interviu acordat TVR, ca sotia lui Cristi Manea a fos batuta in tribune. Se pare ca ar fi vina unor suporteri romani. Cum s-a petrecut totul si care este starea de sanatate a frumoasei blonde? Cine a batut-o pe sotia lui Cristi Manea? Aceasta performanta este umbrita de .

CE Under 21: Bulgarul Georgi Kabakov va arbitra meciul Franta vs Romania

Bulgarul Georgi Kabakov va conduce la centru partida Franta Romania, care se va disputa luni, la Cesena, de la ora 22. 00, in ultima etapa a grupei C a Campionatului European under 21.

Un roman din Anglia, mesaj ironic pentru conationalii ramasi acasa: Nu o sa zic cat am cheltuit pe mancare, pentru ca...

Dinu Sovea, un roman stabilit in Marea Britanie, a ajuns o mica vedeta pe retelele de socializare datorita postarilor lui amuzante despre care multi nu se prind ca sunt, de fapt, niste pamflete in care.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )