Libnet.ro
UNICEF

09:45

Romania - Rusia, 1-2 in Fed Cup. Ana Bogdan a fost aproape de o mare victorie in fata Alexandrovei. Schimbare pentru meciul 4

Adevărul Adevărul,
Romania - Rusia, 1-2 in Fed Cup. Ana Bogdan a fost aproape de o mare victorie in fata Alexandrovei. Schimbare pentru meciul 4

Rusia a revenit la conducerea confruntarii cu Romania din barajul pentru accederea la turneul final Fed Cup de la Budapesta 14-19 aprilie), scor general 2-1, dupa ce Ekaterina Alexandrova 28 WTA) a invins-o dramatic, sambata, pe Ana Bogdan 90 WTA), scor 7-5, 3-6, 7-5. Jaqueline Cristian 197 WTA) ii va lua locul Gabrielei Ruse 166 WTA) pentru ultimul meci de simplu al acestei confruntari, urmand sa o infrunte pe Veronika Kudermetova. continuă pe Adevărul

Romania si Rusia sunt la egalitate, dupa prima zi de Fed Cup. Ana Bogdan a invins-o pe Veronika Kudermetova si le-a adus tricolorelor primul punct

Selectionatele feminine de tenis din Romania si Rusia sunt la egalitate, scor 1-1, dupa prima zi a etapei din Grupa Mondiala de Fed Cup. Daca Gabi Ruse a cedat rapid, in doua seturi, Ana Bogdan a castigat cu gr.

Programul meciurilor confruntarii Romania Rusia din Fed Cup

Joi a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din cadrul duelului Romania contra Rusia pentru un loc in faza finala a Fed Cup.

Ana Bogdan aduce punctul de 1-1 cu Rusia la Fed Cup

Romania si Rusia au incheiat la egalitate dupa primele doua meciuri de simplu programate vineri in meciul de la Cluj-Napoca.

Romania egaleaza Rusia, in meciul de Fed Cup

Ana Bogdan a restabilit egalitatea in intalnirea Romania - Rusia, din play-off-ul Grupei Mondiale a .

Ana Bogdan pierde in trei seturi cu Ekaterina Alexandrova

Rusia a revenit la conducere in confruntarea cu Romania dupa primul meci de simplu programat sambata in ziua decisiva a disputei de la Cluj-Napoca.

Jaqueline Cristian produce surpriza si castiga la debutul in Fed Cup

Tanara jucatoare Jaqueline Cristian a adus punctul de 2-2 in confruntarea Romania Rusia din Fed Cup, meci disputat la Cluj-Napoca pentru calificarea in faza finala a competitiei.

LIVE Romania - Rusia in Grupa Mondiala. Egalitate dupa prima zi!

Cluj-Napoca gazduieste vineri si sambata meciurile confruntarii Romania - Rusia din Fed Cup.

Romania - Rusia, 2-3. Echipa lui Florin Segarceanu cedeaza la dublu si rateaza turneul final de la Budapesta

Rusia a transat duelul cu Romania din barajul Fed Cup, castigand net meciul decisiv de dublu, pentru un 3-2 la general care trimite echipa lui Igor Andreev la Turneul Final de la Budapesta 14-19 aprilie), lasand echipa lui Florin Segarceanu in afara primelor 12 echipe ale momentului. Romania va juca si ea in aprilie un play-off pentru mentinerea in Grupa Mondiala, pentru a pastra sanse de a ajunge la Turneul Final Fed Cup din 2021.

Fed Cup: Programul complet al meciurilor din confruntarea Romania - Rusia. Alegerea lui Segarceanu

Florin Segarceanu, capitan-nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a nominalizat-o pe Gabrila Ruse 22 ani, 166 WTA), pentru a juca la simplu, alaturi de Ana Bogdan impotriva Rusiei, preferand-o pe aceasta in locul Irinei Bara 160 WTA), jucatoare fara meci castigat in 2020, dar care avea in CV o victorie cu 6-0, 6-3 in fata Alexandrovei, in 2017, pe zgura de la Moscova.

Debut sclipitor pentru Jaqueline Cristian in Fed Cup: a tinut echipa in viata cu victoria carierei

Jaqueline Cristian 197 WTA) a castigat punctul care tine echipa de Fed Cup a Romaniei in cursa pentru turneul final de la Budapesta. Aflata la debutul sau in competitia pe natiuni din tenisul feminin si abia ajunsa intre primele 200 de jucatoare ale lumii, mezina echipei lui Florin Segarceanu a invins pentru prima data o sportiva din Top 40 mondial, 7-5, 6-3 cu Veronika Kudermetova 38 WTA). Soarta duelului Romania - Rusia se va decide la dublu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )