Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ana Bogdan pierde in trei seturi cu Ekaterina Alexandrova

Online Sport Online Sport,
Ana Bogdan pierde in trei seturi cu Ekaterina Alexandrova

Rusia a revenit la conducere in confruntarea cu Romania dupa primul meci de simplu programat sambata in ziua decisiva a disputei de la Cluj-Napoca. continuă pe Online Sport

Primele declaratii oferite de Ana Bogdan, dupa victoria importanta in duelul FedCup, dintre Romania si Rusia

Reusita Anei Bogdan din meciul cu Veronika Kudermetova este cea prin care Romania a egalat Rusia, 1-1, in confruntarea de la FedCup.

Romania - Rusia, 1-2 in Fed Cup. Ana Bogdan a fost aproape de o mare victorie in fata Alexandrovei. Schimbare pentru meciul 4

Rusia a revenit la conducerea confruntarii cu Romania din barajul pentru accederea la turneul final Fed Cup de la Budapesta 14-19 aprilie), scor general 2-1, dupa ce Ekaterina Alexandrova 28 WTA) a invins-o dramatic, sambata, pe Ana Bogdan 90 WTA), scor 7-5, 3-6, 7-5. Jaqueline Cristian 197 WTA) ii va lua locul Gabrielei Ruse 166 WTA) pentru ultimul meci de simplu al acestei confruntari, urmand sa o infrunte pe Veronika Kudermetova.

Ce isi reproseaza Gabriela Ruse dupa esecul cu Ekaterina Alexandrova

Gabriela Ruse 166 WTA) a deschis seria meciurilor de la Fed Cup, dintre Romania si Rusia. Debutul a fost insa cu ghinion, a pierdut in doua seturi, 1-6, 4-6, in fata jucatoarei din Rusia Ekaterina Alexandrova 28 WTA). La finalul meciului, Ruse a precizat unde a gresit si ce spera pe viitor.

FedCup: Gabriela Ruse, invinsa de Ekaterina Alexandrova (1-6, 4-6) Emotiile debutului

Gabriela Ruse 166 WTA) a aratat in unele momente un tenis bun, agresiv, dar emotiile debutului au fost cele care au dominat-o pe jucatoarea noastra. Ekaterina Alexandrova 28 WTA) a aratat pe teren diferenta mare din ierarhia mondiala, dar si experienta net superioara pe care o poseda. A fost 6-1, 6-4 dupa o ora si 4 minute), iar Rusia conduce cu 1-0 in meciul cu Romania din play-off-ul FedCup.

Romania si Rusia sunt la egalitate, dupa prima zi de Fed Cup. Ana Bogdan a invins-o pe Veronika Kudermetova si le-a adus tricolorelor primul punct

Selectionatele feminine de tenis din Romania si Rusia sunt la egalitate, scor 1-1, dupa prima zi a etapei din Grupa Mondiala de Fed Cup. Daca Gabi Ruse a cedat rapid, in doua seturi, Ana Bogdan a castigat cu gr.

Victorie, Ana Bogdan! Victorie, Romania! Jucatoarea readuce speranta, egaland in duelul cu Rusia, dupa un meci incredibil

Ana Bogdan a adus, vineri, zambetele pe chipurile spectatorilor romani, aflati in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, acolo unde si-au incurajat tara in lupta cu Rusia. Jucatoarea a reusit sa egaleze scorul general, care a devenit 1-1.

Romania vs Rusia 1-1 Ana Bogdan, prima victorie in FedCup (6-3, 6-7, 6-1 cu Veronika Kudermetova)

Ana Bogdan 90 WTA) a obtinut prima victorie in FedCup si adus astfel primul punct pentru Romania in confruntarea cu Rusia, din Grupa Mondiala a competitiei. Cu un serviciu aflat la cote inalte, Ana i-a creat multe probleme rusoaicei Veronika Kudermetova 38 WTA), care a comis nu mai putin de 61 de erori nefortate. A fost 6-3, 6-75), 6-1 pentru Bogdan, dupa o lupta de doua ore 13 de minute. Romania si Rusia se afla la egalitate, scor 1-1, dupa prima zi de intreceri.

FedCup: Rusia castiga meciul de dublu (3-2 vs Romania) si se califica la turneul final Figura frumoasa facuta de tricolorele din linia secunda

Cu o echipa mai mult improvizata cele mai importante nume au lipsit din lotul lui Florin Segarceanu), Romania a reusit sa impinga pana in meciul de dublu confruntarea cu Rusia din Grupa Mondiala a FedCup. Ana Bogdan si Jaqueline Cristian au adus puncte din meciurile de simplu, insa Anna Blinkova ajutata uneori si de Anna Kalinskaya) a fost un adevarat zid in fata cuplului Jaqueline Cristian Gabriela Ruse. Rusoaicele au castigat cu 6-3, 6-2, dupa o ora si 15 minute de joc si s-au calificat la turneul final 14-19 aprilie, la Budapesta).

Ana Bogdan aduce punctul de 1-1 cu Rusia la Fed Cup

Romania si Rusia au incheiat la egalitate dupa primele doua meciuri de simplu programate vineri in meciul de la Cluj-Napoca.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )