Libnet.ro
UNICEF

17:30

Amical de lux pentru nationala Romaniei in 2020

Online Sport Online Sport,
Amical de lux pentru nationala Romaniei in 2020

Noul selectioner Mirel Radoi se plange ca nu vom avea posibilitatea unui amical inaintea meciului de baraj cu Islanda, dar presedintele FRF Razvan Burleanu a anuntat ca Romania va intalni una dintre fortele Europei intr-o partida inaintea Campionatului European. continuă pe Online Sport

Mirel Radoi vrea sa naturalizeze doi fotbalisti pentru nationala: Pe cine a pus ochii noul selectioner

Mirel Radoi 38 de ani) a dezvaluit ca va face tot posibilul sa naturalizeze doi atacanti din Liga I pentru a-si intari lotul.

Telekom Sport: Mirel Radoi vrea sa aduca doi jucatori straini la nationala Romaniei: imi plac si o sa vorbesc la FRF

Mirel Radoi, noul selectioner al echipei nationale, a anuntat ca vrea sa naturalizeze doi atacanti straini, scrie Telekom Sport.

Mirel Radoi, prezentat oficial drept noul selectioner al Romaniei: Am un gol in stomac

Federatia Romana de Fotbal reprezentata de presedintele Razvan Burleanu si de Mihai Stoichita) l-a prezentat oficial, miercuri, pe noul selectioner al Romaniei, Mirel Radoi. Am un gol in stomac. Toata ziua am simtit o emotie, pentru ca e cel mai inalt rang al antrenorilor din Romania, a precizat, printre altele, noul selectioner al tricolorilor.

Nationala Romaniei a luat-o la vale in clasamentul FIFA

Cele doua infrangeri din ultimele meciuri disputate de tricolori in preliminariile EURO 2020 au tras mult in jos nationala Romaniei in clasamentul FIFA dat publicitatii pe luna noiembrie.

Razvan Burleanu despre Mirel Radoi: Este antrenorul cel mai potrivit. Asteptarile presedintelui FRF de la noul selectioner

Mirel Radoi a fost prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa la Casa Fotbalului, in postul de selectioner al primei reprezentative a Romaniei.

CCR a validat rezultatul celui de-al doilea tur al alegerilor pentru presedintele Romaniei

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a validat, joi, rezultatul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. in urma scrutinului, Klaus Iohannis a obtinut un nou mandat la Cotroceni. Hotararea.

Totul despre tragerea la sorti pentru grupele EURO 2020

Pavilionul central de la Romexpo gazduieste, sambata seara, tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )