Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mirel Radoi, prezentat oficial drept noul selectioner al Romaniei: Am un gol in stomac

Hotnews Hotnews,
 Mirel Radoi, prezentat oficial drept noul selectioner al Romaniei: Am un gol in stomac

Federatia Romana de Fotbal reprezentata de presedintele Razvan Burleanu si de Mihai Stoichita) l-a prezentat oficial, miercuri, pe noul selectioner al Romaniei, Mirel Radoi. Am un gol in stomac. Toata ziua am simtit o emotie, pentru ca e cel mai inalt rang al antrenorilor din Romania, a precizat, printre altele, noul selectioner al tricolorilor. continuă pe Hotnews

Mirel Radoi prezentat oficial la echipa nationala

De la 17:00 am transmis live text de la Casa Fotbalului conferinta de prezentare a lui Mirel Radoi in postul de selectioner al Romaniei.

Anamaria Prodan, acuzatii dure la adresa lui Mirel Radoi. Ce spune despre noul antrenor al nationalei

Mirel Radoi este noul selectioner al nationalei Romaniei, in urma votului exprimat de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal in sedinta de marti, 26 noiembrie. Nici nu a apucat sa preia fraiele nationalei, ca Radoi a primit deja un val de critici. Anamaria Prodan il acuza ca nu va convoca jucatori impresariati de ea .

OFICIAL Mirel Radoi, noul selectioner al Romaniei - il inlocuieste pe Cosmin Contra

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca prima reprezentativa a tarii va intra intr-o noua era, aceea in care selectioner va fi Mirel Radoi.

Mirel Radoi, noul selectioner al Romaniei

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, marti, numirea lui Mirel Radoi in functia de selectioner al primei reprezentative a Romaniei.

Mirel Radoi este noul selectioner al Romaniei

Mirel Radoi este noul selectioner al echipei nationale de fotbal, dupa ce numirea sa a fost aprobata, marti, cu unanimitate de voturi de catre Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, a declarat un.

Surse - Mirel Radoi va fi noul selectioner al Romaniei

Romania isi va alege in curand noul selectioner, iar conform surselor Digisport acesta ar urma sa fie Mirel Radoi. Marti n. r. 26 noiembrie) va avea loc Comitetul Executiv al FRF in care ar urma sa fie luata aceasta decizie.

Mirel Radoi, propus pentru postul de selectioner al Nationalei

Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal a decis sa il propuna pe Mirel Radoi, antrenorul nationalei U21, pentru postul de selectioner al primei reprezentative, se arata pe site-ul frf. ro. Aceasta propunere va fi dezbatuta in Comitetul Executiv al.

Oficial: Mirel Radoi, noul selectioner al Romaniei

Comitetul Executiv al FRF intrunit in sedinta de lucru, marti, a validat propunerea Comisiei Tehnice in ceea ce priveste numirea lui Mirel Radoi in postul de selectioner al primei reprezentative.

Mirel Radoi la prezentarea oficiala: Trebuie sa mergem la EURO 2020. Argumentele noului selectioner al Romaniei

Mirel Radoi este oficial noul selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei.

Mirel Radoi, noul selectioner al Romaniei

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de fotbal a aprobat, marti, cu unanimitate de voturi numirea antrenorului Mirel Radoi in functia de selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei, a declarat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )