Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Simona Halep, vizita fulger la Cluj-Napoca - Ion Tiriac a fost pilot pentru fostul lider mondial

Hotnews Hotnews,
 FOTO Simona Halep, vizita fulger la Cluj-Napoca - Ion Tiriac a fost pilot pentru fostul lider mondial

Simona Halep s-a deplasat marti la Cluj-Napoca, acolo unde a participat la actiunea intalneste-ti campionii, manifestare la care au putut lua parte copiii cu varste intre 3 si 7 ani. Pe langa Halep, la eveniment s-au aflat si Ion Tiriac presedintele Federatiei Romane de Tenis) si Ilie Nastase. Sper sa fiu 100% recuperata, imi doresc tare mult sa fac o treaba buna, a precizat Simona facand referire la participarea la Turneul Campioanelor. continuă pe Hotnews

Simona Halep, recompensata de Emil Boc pentru performantele din tenis. Ce surpriza i-a pregatit

Simona Halep participa, alaturi de Ion Tiriac si Ilie Nastase, la un eveniment de promovare a tenisului la Winner Sport Club din Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc a intampinat-o pe campioana de la Wimbledon la aeroport si i-a oferit un buchet de flori, iar ulterior a anuntat ca ii va oferi titlul de cetatean de onoare .

Sorana Cirstea, cuplata cu fiul lui Ion Tiriac: Sunt sentimente puternice acolo. Apropiatii au povestit tot

Familia Tiriac isi pastreaza legaturile cu tenisul pe toate planurile. Ion Tiriac a practicat acest sport si ghideaza acum cariera Simonei Halep, in timp ce fiul lui, Ion Alexandru, traieste o poveste de dragoste cu o rivala a Simonei.

Ion Ion Tiriac, relatie cu jucatoarea de tenis Sorana Carstea?

Nici bine nu s-a dezmeticit lumea dupa ce Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc au anuntat public ca sunt divortati de doi ani, ca au si aparut zvonuri conform carora fiul lui Tiriac si-ar fi refacut deja viata alaturi de jucatoarea Sorana Carstea.

Vestea soc a momentului! Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au divortat in secret in urma cu doi ani!

Toata lumea a ramas socata cand Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au recunoscut public ca, desi inca se iubesc, au decis sa puna punct casniciei lor, divortand in secret in urma cu doi ani! Iata aici detaliile! .

I-a gasit inlocuitoare! Cu cine se iubeste Ion Ion Tiriac, dupa divortul de Ileana Lazariuc

Au confirmat recent ca au divortat oficial in urma cu doi ani, dar Ion Ion Tiriac pare sa se fi consolat deja in bratele unei alte femei. Despre fiul miliardarului Tiriac se zvoneste ca s-ar fi cuplat cu.

Cat de sarac a fost Ion Tiriac. Cel mai bogat roman lucreaza de la 13 ani, pentru ca nu avea ce manca

Nu multor oameni le-ar putea veni sa creada cat de sarac a fost Ion Tiriac. A fost nevoit sa inceapa sa lucreze pe cand avea varsta de doar 13 ani, cand altii inca se bucura de copilarie si inceput de adolescenta. Fostul tenismen a fost nevoit sa lucreze, pentru ca nu avea ce manca, situatia .

Miliardarul Ion Tiriac, revoltat de ceea ce se intampla in Romania: M-as urca pe masa Guvernului si i-as intreba daca nu le este rusine

Miliaradrul Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, critica modul in care guvernantii trateaza sportul romanesc. Eu nu vreau sa ajunga tenisul ce a ajuns gimnastica. Problema este.

Constructia liniei de cale ferata dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni a fost iNTRERUPTA. Ion Tiriac reclama recent ca va fi nevoit sa-si demoleze patinoarul din cauza proiectului

Constructia liniei de cale ferata dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni a fost intrerupta, la doar cateva saptamani dupa ce Ion Tiriac a amenintat ca va demola patinoarul de pe amplasamentul proiectului.

DigiSport: Ion Tiriac a invins Guvernul si a blocat constructia caii ferate Otopeni - Gara de Nord

Constructia caii ferate, dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni, a fost blocata de catre miliardarul Ion Tiriac. De fapt, omul de afaceri, care este si presedintele Federatiei Romane de Tenis, a facut un demers in instanta, alaturi de alti investitori, toti fiind nemultumiti de faptul ca actualul proiect le afecteaza investitiile din zona.

Dupa vestea logodnei, Simona Halep mai marcheaza o reusita. Pe ce loc urca in clasamentul WTA

Simona Halep a mai primit o veste buna, la scurt timp dupa ce a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Toni Iuruc. Campioana de la Wimbledon va urca o pozitie in clasamentul WTA, chiar daca nu participa la Kremlin Cup, competitie care se desfasoara in aceasta saptamana. Simona Halep va urca pe locul 5 .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )