Libnet.ro
UNICEF

08:00

Impresarul Mino Raiola, suspendat trei luni de Federatia Italiana de Fotbal

Hotnews Hotnews,
 Impresarul Mino Raiola, suspendat trei luni de Federatia Italiana de Fotbal

Federatia Italiana de Fotbal a decis, miercuri, suspendarea pe o perioada de trei luni a lui Mino Raiola, agentul unor jucatori importanti ai Europei, precum Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic sau Matthijs de Ligt. continuă pe Hotnews

Orban: Cine va mai fi Dragnea peste trei luni? Pana si Dancila da semne ca nu e sluga perfecta

Liderul PNL, Ludovic Orban, a intrebat luni seara, ironic, cine va mai fi Liviu Dragnea peste trei luni, in conditiile in care pana si Dancila da anumite semnale ca nu e chiar sluga perfecta si ca isi permite anumite mici libertati, potrivit Mediafax.

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,30%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,30%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,30%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,30%, fata de 3,31%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,31%

Indicele ROBOR la 3 luni s-a apreciat la 3,31%, de la valoarea 3,30% inregistrata in ziua de ieri, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,30%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,30%, de la valoarea 3,31% inregistrata in ziua de ieri, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2566 seconds )