Libnet.ro
UNICEF

15:30

Maurizio Sarri, demis de la Juventus - Eliminarea din Champions League i-a fost fatala

Hotnews Hotnews,
 Maurizio Sarri, demis de la Juventus - Eliminarea din Champions League i-a fost fatala

Maurizio Sarri a fost demis de la Juventus, anunta Gazzetta dello Sport. Tehnicianul italian plateste astfel cu postul sau eliminarea lui Juventus din Champions League contra celor de la Olympique Lyon. continuă pe Hotnews

Real Madrid afara din Champions League. E prima data cand Zidane o pateste!

Manchester City a invins-o si la retur pe Real Madrid cu acelasi scor, 2-1, astfel ca cetatenii merg in sferturile de finala din Champions League.

Digisport: Devastat, Cristiano Ronaldo a cedat nervos. Cum a fost surprins, dupa ce Juve a fost eliminata din Champions League

Juventus si-a luat adio de la acest sezon de UEFA Champions League. Victoria cu Lyon, 2-1, nu a fost suficienta, dupa ce bianconerii pierdusera in tur cu 1-0.

Lyon produce surpriza si o elimina pe Juventus din Champions League

Cristiano Ronaldo ramane fara trofeu european la Juventus dupa eliminarea suferita, vineri seara, in fata celor de la Olympique Lyon in optimile de finala.

Maurizio Sarri dat afara de la Juventus

Ratarea calificarii in sferturile Champions League a avut drept consecinta eliberarea lui Maurizio Sarri din postul de antrenor al echipei Juventus Torino.

Champions League: Barcelona vs Napoli - inca o seara a surprizelor?

Dupa ce Real Madrid si Juventus au parasit prematur Champions League inca din optimi), este randul Barcelonei sa intre in scena. Returul cu Napoli porneste la general de la 1-1, scor inregistrat in mansa tur. in cealalta confruntare a serii, Bayern Munchen are de indeplinit o simpla formalitate contra lui Chelsea a fost 3-0 pe Stamford Bridge pentru nemti).

Revine Champions League. Un duel cat o finala la Manchester

Mult asteptata revenire a Champions League are loc, vineri seara, cu doua dintre partidele ramase de disputat din returul optimilor de finala.

Optimile UEFA Champions League mizele sunt uriase

Dupa un sezon oprit brusc in martie pe fondul pandemiei, dupa hotarari istorice si meciuri ce vor fi jucate fara spectatori, Liga Campionilor se pregateste sa revina si sa incinga din nou atmosfera pe teren.

Avem un arbitru roman in optimile Champions League

Ovidiu Hategan a fost delegat de Comisia de Arbitri UEFA la un duel din optimile de finala ale Ligii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )