Libnet.ro
UNICEF

22:30

Topul celor mai buni 5 marcatori din fotbalul mare nascuti dupa anul 2000

Online Sport Online Sport,
Topul celor mai buni 5 marcatori din fotbalul mare nascuti dupa anul 2000

Despre Jadon Sancho presa engleza a scris ca este ca si transferat de Manchester United din vara acestui an. continuă pe Online Sport

Topul celor mai bine platiti jucatori U21 din Europa. Care e situatia lui Ianis Hagi

Va prezentam mai jos care sunt cei mai bine platiti zece jucatori din Europa si care n-au implinit inca 21 de ani.

Aparitie inedita pe o strada din Baia Mare. Politistii au inchis ochii la furtul calificat (VIDEO)

Aparitie neasteptata pe o strada la iesirea din Baia Mare. Politistii au susprins in flagrant o actiune de furt calificat si o trecere prin loc nepermis, dar au inchis ochii de data aceasta.

O vulpe care a furat o gaina dintr-o curte din Baia Mare, filmata de un echipaj de Politie

Un echipaj al Politiei Rutiere din Baia Mare a surprins imagini cu o vulpe care a furat o gaina dint.

Bataie pe o strada din Satu Mare in plina pandemie

Bataie in toata regula in plina strada in mijlocul pandemiei. Zeci de persoane au fost implicate intr-un scadal urias langa Spitalul Judetean din Satu Mare.

Regizorul mai multor animatii din seriile Tom si Jerry si Popey Marinarul a murit

Gene Deitch, cunoscut ca regizor al mai multor pelicule din seria Tom and Jerry si Popey Marinarul a murit pe neasteptate la 95 de ani, arata platforma Daily Express. Cineastul a incetat din viata la Praga, unde locuia din anii 60.

Top 3 cele mai frumoase plaje din Mamaia pe care ar trebuie sa incepi sa le apreciezi mai mult

Mamaia este statiunea fabuloasa, plina de turisti si pentru a avea acces la plajele acesteia trebuie facute rezervari din timp. Cele mai elegante 3 plaje din acest sezon sunt locuri cu clientela omogena, muzica atent aleasa, servire impecabila si decor superb. Top 3 cele mai frumoase plaje din Mamaia care trebuie apreciate mai mult Cea .

Cele mai sangeroase atacuri din istoria Canadei

Atacul de duminica, in care un barbat inarmat imbarcat in politist a ucis cel putin 17 oameni, inclusiv o politista, in provincia Nova Scotia din Canada este considerat a fi cel mai grav atac din istoria acestei tari. Iata cu ce astfel de evenimente s-a mai confruntat Canada in ultima jumatate de secol.

Pretul petrolului american, la cel mai mic nivel din ultimii 21 de ani

Pretul petrolului american a atins cel mai mic nivel din ultimii 21 de ani. Scaderea vine pe fondul pandemiei de coronavirus care a dus la reducerea cererii si a epuizarii capacitatilor de depozitare. Astfel barilul de referinta pentru SUA a ajuns la 15,65 de dolari, in tranzactiile din Asia.

Pretul petrolului american atinge cel mai mic nivel din ultimii 21 ani

Pretul petrolului american a scazut la cel mai jos nivel din 1999, pe fondul reducerii cererii. Pretul barilului de West Texas Intermediate WTI), referinta pentru SUA, a scazut cu 14%, ajungand la 15,65 dolari in Asia, transmite BBC.

Cu cine se iubeste Carmen Grebenisan. Detalii picante din dormitor

Dupa ce Carmen Grebenisan a anuntat ca s-a despartit de iubitul sau, Florin Ristei are cale libera catre inima ei. Carmen Grebenisan a crescut in notorietate dupa ce a participat la o emisiune de divertisment, desi aceasta este o figura cunoscuta pe retelele sociale, fiind de ani buni in topul celor mai urmarite persoane pe .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )