Libnet.ro
UNICEF

15:30

Topul celor mai bine platiti jucatori U21 din Europa. Care e situatia lui Ianis Hagi

Online Sport Online Sport,
Topul celor mai bine platiti jucatori U21 din Europa. Care e situatia lui Ianis Hagi

Va prezentam mai jos care sunt cei mai bine platiti zece jucatori din Europa si care n-au implinit inca 21 de ani. continuă pe Online Sport

Micutzu, in topul celor mai populare podcasturi din lume, pe lista cu Joe Rogan, Mike Tyson si nu numai

Micutzu a intrat de curand in topul celor mai populare podcasturi din lume, distribuite prin intermediul YouTube. in episodul care i-a facilitat ascensiunea, l-a avut invitat pe Mihai Bendeac. La.

Coronavirus in Italia: Numarul de noi cazuri de infectii in scadere semnificativa, pentru prima oara in mai bine de o luna

Italia a anuntat luni 454 de decese cauzate de Covid-19, in usoara crestere fata de bilantul inregistrat in ziua precedenta. in schimb, numarul de cazuri noi de infectii a scazut semnificativ la 2. 256, cel mai scazut nivel in mai bine de o luna, scrie Reuters.

Cine a cantat cel mai bine la maratonul One World: Together at Home

Weekend-ul acesta, zeci de artisti internationali au raspuns pozitiv initativei lansate de Global Citizen, Organizatia Mondiala a Sanatatii si Lady Gaga de a pune umarul la eforturile impotriva pandemiei COVID-19. Iata cine a cantat cel mai bine la maratonul One World: Together at Home .

Macron: E o naivitate sa crezi ca Beijingul a gestionat mai bine criza coronavirusului. Nu stim multe despre ce s-a intamplat in China

Presedintele francez Emmanuel Macron s-a alaturat vocilor care pun sub semnul intrebarii datele comunicate de China, afirmand ca este o naivitate sa crezi ca autoritatile de la Beijing au gestionat mai bine criza coronavirusului. intr-un interviu pentru Financial Times, el a atras atentia asupra faptului ca sunt inca multe necunoscute legate de ceea ce s-a intamplat.

Romania a intrat pe harta zonelor celor mai afectate de Covid-19 din Europa. La 100.000 de oameni sunt asigurati doar 225 de medici

Revista franceza Le Grand Continent a publicat un studiu privind raspandirea SARS-CoV-2 pe continent. Analiza a fost facuta de Observatoire du Covid-19, din Groupe detudes geopolitiques din Paris, si face referire si la situatia din Romania.

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari. Peste 50 de persoane infectate

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari, unde au fost infectate 51 de persoane. in Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice, pana acum, au fost confirmate cu noul virus 32 de persoane.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )