Libnet.ro
UNICEF

18:15

Euro 2020, preliminarii: Spania, victorie la limita cu Norvegia (2-1) in grupa Romaniei; Italia a invins Finlanda (2-0) - Rezultatele serii

Hotnews Hotnews,
 Euro 2020, preliminarii: Spania, victorie la limita cu Norvegia (2-1) in grupa Romaniei; Italia a invins Finlanda (2-0) - Rezultatele serii

Selectionata Spaniei a invins, pe teren propriu, reprezentativa Norvegiei, cu scorul de 2-1, intr-un meci din grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, din care face parte si Romania. continuă pe Hotnews

Euro 2020, preliminarii: Belgia a castigat duelul cu Rusia (3-1); Croatia, victorie la limita cu Azerbaijan dupa ce a fost condusa (2-1) - Rezultatele complete ale serii

Preliminariile Euro 2020 au inceput joi, cu un rezultat total neasteptat. Surpriza a fost oferita de Kazahstan, care a invins nationala Scotiei, scor 3-0. Cel mai interesant meci al serii a fost castigat de Belgia, pe teren propriu, impotriva Rusiei scor 3-1). Croatia, vicecampioana mondiala, a obtinut un succes la limita contra Azerbaijanului, scor 2-1, gratie unui gol marcat in minutul 79, dupa ce a fost condusa cu 1-0. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate joi in preliminariile Euro 2020.

Euro 2020, preliminarii: Turcul Halil Umut Meler va arbitra meciul Romania - Insulele Feroe

Turcul Halil Umut Meler arbitreaza meciul Romania - Insulele Feroe, care se va disputa, marti, de la ora 21. 45, in grupa F de calificare la Campionatul European.

Clasamentul in Grupa Romaniei de calificare la EURO 2020

Vedeti in aceasta pagina clasamentul in Grupa F din care face parte si Romania in preliminariile EURO 2020.

Euro 2020: Preliminariile debuteaza joi - Programul complet al primelor doua runde

Joi se va da startul preliminariilor pentru Euro 2020, in care 55 de echipe se vor lupta pentru 20 de locuri care asigura prezenta la turneul final. Unul dintre cele mai asteptate dueluri din primele doua runde ale preliminariilor este cel dintre Olanda si Germania 24 martie). Alte partide interesante se anunta a fi Portugalia vs Serbia 25 martie) si Elvetia vs Danemarca 26 martie).

EURO 2020 Ministrul vede intarzieri, consilierii sunt in grafic

Pesimismul si optimismul stau la aceeasi masa atunci cand e vorba de lucrarile necesare organizarii unor meciuri din cadrul Euro 2020 la Bucuresti. Daca actualul ministru al Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, vorbeste de intarzieri ale lucrarilor, consilierul onorific al primului ministru, Gica Popescu, sustine ca suntem in grafic. in cazul in care se face o medie a declaratiilor, lucrurile nu stau prea grozav, dar oricum, mai bine decat in realitate.

Preliminarii Euro 2020: Moldova a dat gol Frantei, Anglia a zdrobit Cehia, Portugalia tinuta in sah pe teren propriu

Preliminariile de calificare la Euro 2020 au inceput joi si au continuat aseara cu rezultate mai putin asteptate.

Ungurii uimesc Europa: Rezultat magnific obtinut de nationala lui Szalai in preliminariile Euro 2020

Daca tricolorii au pornit cu stangul in preliminarii, in schimb, maghiarii tocmai au dovedit ca isi revin treptat si cu fotbalul si sunt capabili de a produce surprize mari.

Suedia Romania 2-1. Tricolorii au debutat cu stangul in preliminariile Euro 2020

Romania a debutat cu stangul in grupa F din preliminariile Campionatului European din 2020. Reprezentativa antrenata de Cosmin Contra a pierdut cu scorul de 1-2 meciul jucat in deplasare impotriva Suediei. Tricolorii au jucat slab in prima repriza, in care au primit 2 goluri in 7 minute. Scorul final a fost stabilit de Claudiu Keseru, [] .

Azi incep preliminariile pentru Euro 2020! Programul complet al meciurilor din grupele de calificare la turneul final

55 de selectionate impartite in 10 grupe incep de joi, 21 martie, lupta pentru primele 20 de locuri la turneul final al Campionatului European din 2020.

Portugalia, tinuta in sah de Ucraina pe teren propriu. Rezultate de vineri in preliminariile EURO 2020

Echipa Portugaliei, detinatoarea titlului european, a terminat la egalitate scor 0-0 meciul cu Ucraina din Grupa B a preliminariilor pentru EURO 2020.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )