Libnet.ro
UNICEF

18:45

Australian Open: Maria Sharapova, instructie cu Rebecca Peterson (6-2, 6-1) / Rusoaica a pierdut trei game-uri n doua partide la Melbourne

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Maria Sharapova, instructie cu Rebecca Peterson (6-2, 6-1) / Rusoaica a pierdut trei game-uri n doua partide la Melbourne

Jocul Mariei Sharapova arata bine, cel putin pana in acest moment, la Melbourne, rusoaica obtinand o victorie categorica, scor 6-2, 6-1, cu Rebecca Peterson, suedeza care o eliminase pe Sorana Cirstea in runda inaugurala. Masha a servit la cote inalte, a fost precisa la retur si pare sa-si fi regasit rautatea din joc care i-a lipsit in ultima perioada. in doua meciuri la Australian Open, Sharapova a pierdut doar trei game-uri. Urmeaza marele test pentru Maria: confruntare cu Wozniacki in turul trei. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Maria Sharapova, instructie cu Rebecca Peterson (6-2, 6-1) / Rusoaica a pierdut trei game-uri n doua partide la Melbourne

Jocul Mariei Sharapova arata bine, cel putin pana in acest moment, la Melbourne, rusoaica obtinand o victorie categorica, scor 6-2, 6-1, cu Rebecca Peterson, suedeza care o eliminase pe Sorana Cirstea in runda inaugurala. Masha a servit la cote inalte, a fost precisa la retur si pare sa-si fi regasit rautatea din joc care i-a lipsit in ultima perioada. in doua meciuri la Australian Open, Sharapova a pierdut doar trei game-uri. Urmeaza marele test pentru Maria: confruntare cu Wozniacki in turul trei.

Sarapova, nemiloasa pe teren, dura in fata ziaristilor: Rusoaica a oferit o replica acida dupa debutul ei la Australian Open

Maria Sarapova 30 WTA) si-a transformat meciul din primul tur de la Australian Open intr-un antrenament cu publicul, maturand cu britanica Harriet Dart 131 WTA).

VIDEO Australian Open: Tavalugul Maria Sharapova, victorie categorica la debut (6-0, 6-0) - Harriet Dart, depasita fara drept de apel de idolul copilariei

Maria Sharapova a avut parte de unul din cele mai bune meciuri de debut din istoria participarilor la Australian Open, rusoiaca reusind performanta de nu a ceda niciun game in fata jucatoarei Harriet Dart 6-0, 6-0). Meciul a durat doar 63 de minute.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la Australian Open

Ziua de miercuri a adus primele confruntari din turul al doilea de la Australian Open. Rafael Nadal, Angelique Kerber, Roger Federer, Caroline Wozniacki, Maria Sharapova, Marin Cilic sau Frances Tiafoe sunt doar cativa dintre sportivii care i-au incantat cu evolutiile lor pe spectatorii prezenti in complexul de la Melbourne Park.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de la Australian Open

Editia cu numarul 107 a turneului Australian Open a debutat luni, iar spectatorii prezenti in complexul de la Melbourne Park i-au putut vedea la treaba, printre altii, pe Rafael Nadal, Roger Federer, Caroline Wozniacki, Maria Sharapova, Andy Murray sau Angelique Kerber.

DigiSport Decizia luata de Nike, la Australian Open! Halep nu conteaza n fata uriaselor Sharapova si Williams

Simona Halep s-a calificat in turul 2 de la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Kaia Kanepi, scor 6-7, 6-4, 6-2. Numarul 1 WTA a atras atentia nu doar prin faptul ca a obtinut prima victorie dupa 149 de zile, ci si prin echipemtul oferit de Nike. Fanii sportivei din Romania au comentat intens pe retelele de socializare vestimentatia aleasa.

VIDEO Australian Open: Serena Williams, demonstratie de tenis la debut (6-0, 6-2 cu Tatjana Maria)

Invingatoare de sapte ori la Australian Open ultima data in 2017), Serena Williams 16 WTA) a revenit la Melbourne cu o victorie categorica in fata germanei Tatjana Maria 73 WTA). Americanca a cedat doar doua game-uri scor 6-0, 6-2), obtinand astfel calificarea in runda a doua a primului turneu de Grand Slam al anului.

LIVE Simona Halep Sofia Kenin in turul 2 la Australian Open

Simona Halep si Sofia Kenin inchid sesiunea de zi pe arena centrala Rod Laver, joi, cu un meci din turul secund la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

LIVE Simona Halep Sofia Kenin in turul 2 la Australian Open. Meciul ajunge in decisiv!

Simona Halep si Sofia Kenin inchid sesiunea de zi pe arena centrala Rod Laver, joi, cu un meci din turul secund la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Asa am trait Simona Halep Sofia Kenin in turul 2 la Australian Open

Simona Halep si Sofia Kenin au inchis sesiunea de zi pe arena centrala Rod Laver, joi, cu un meci din turul secund la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )