Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Australian Open: Serena Williams, demonstratie de tenis la debut (6-0, 6-2 cu Tatjana Maria)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Serena Williams, demonstratie de tenis la debut (6-0, 6-2 cu Tatjana Maria)

Invingatoare de sapte ori la Australian Open ultima data in 2017), Serena Williams 16 WTA) a revenit la Melbourne cu o victorie categorica in fata germanei Tatjana Maria 73 WTA). Americanca a cedat doar doua game-uri scor 6-0, 6-2), obtinand astfel calificarea in runda a doua a primului turneu de Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, debut cu dreptul la Melbourne - Meci de doua ore si 15 minute cu James Duckworth

Rafael Nadal a revenit in circuitul ATP dupa o pauza de luni bune, ibericul reusind sa treaca in primul tur de la Australian Open de James Duckworth. Nu a fost un meci usor, stilul romantic de tenis al australianului bazat pe multe veniri la fileu si inclusiv pe executii de genul serviciu-voleu) incomodandu-l in unele momente pe iberic. Dupa doua ore si 15 minute, Nadal s-a impus in trei seturi, scor 6-4, 6-3, 7-5.

VIDEO Australian Open: Tavalugul Maria Sharapova, victorie categorica la debut (6-0, 6-0) - Harriet Dart, depasita fara drept de apel de idolul copilariei

Maria Sharapova a avut parte de unul din cele mai bune meciuri de debut din istoria participarilor la Australian Open, rusoiaca reusind performanta de nu a ceda niciun game in fata jucatoarei Harriet Dart 6-0, 6-0). Meciul a durat doar 63 de minute.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, debut cu dreptul - Victorie n trei seturi pentru liderul mondial

Novak Djokovic 1 ATP) a bifat, marti, a 13-a victorie consecutiva in primul tur la Australian Open. Victima din acest an a sarbului a fost americanul Mitchell Krueger 230 ATP). Liderul mondial s-a impus in trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-2, asigurandu-si prezenta in runda a doua a primului Grand Slam al anului.

FOTO Serena Williams si-a devastat prima adversara de la Australian Open, purtand o tinuta inedita pentru tenis

Americanca Serena Williams, una dintre favoritele turneului, a plecat ca din pusca la Australian Open 2019, unde a revenit dupa un an de absenta.

VIDEO Australian Open: Andy Murray, eliminat n primul tur dupa un meci epic de peste patru ore cu Roberto Bautista-Agut

La doar cateva zile dupa ce a anuntat ca urmeaza sa se retraga din tenis in acest an, Andy Murray a luptat cu toate fortele in primul tur de la Australian Open. Condus cu 2-0 la seturi, britanicul a avut puterea sa revina si sa trimita in decisiv partida disputata in compania lui Roberto Bautista-Agut, cap de serie numarul 22. Andy nu a mai putut insa sa tina ritmul in ultimul act, iar spaniolul a pus capat partidei dupa patru ore si 9 minute, scor 6-4, 6-4, 6-7 5), 6-7 4), 6-2.

VIDEO Australian Open: Elina Svitolina, calificare fara emotii n turul al doilea

Elina Svitolina 7 WTA), cap de serie numarul 6, a trecut fara probleme de primul test de la Australian Open. Ucraineanca a invins-o in doua seturi pe elvetianca Viktorija Golubic locul 103 WTA, jucatoare venita din calificari), scor 6-1, 6-2, calificandu-se in turul al doilea al competitiei de la Melbourne.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, n turul doi fara nicio emotie - Toate pnzele sus

Cu o victima celebra in CV tocmai la Australian Open l-a eliminat in turul doi pe Novak Djokovic la editia din 2017), Denis Istomin 99 ATP) a sperat intr-o noua zi de gratie, insa nu a fost loc de surprize pe Rod Laver Arena. Roger Federer a plutit punct cu punct spre o victorie meritata, conturata in aproape doua ore , scor 6-3, 6-4, 6-4, succes care il poarta in turul doi de la Melbourne acolo unde il va intalni pe Daniel Evans - 190 ATP).

Australian Open. Mihaela Buzarnescu, invinsa in primul tur de Venus Williams

Australian Open. Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu, desemnata cap de serie numarul 25, a fost invinsa de americanca Venus Williams cu 6-7 3), 7-6 3), 6-2, marti, la Melbourne, in prima.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de marti de la Australian Open

Ziua a doua a Grand Slam-ului de la Melbourne i-a adus in scena pe liderii mondiali din tenis: Simona Halep si Novak Djokovic. Sarbul a obtinut o victorie lejera in fata americanului Mitchell Krueger, in timp ce Halep a fost nevoita sa revina de la 0-1 la seturi pentru a-si asigura prezenta in turul al doilea de la AO 6-73), 6-4, 6-2 cu estona Kaia Kanepi). Tot marti au mai evoluat, printre altii, Alexander Zverev, Nick Kyrgios, Serena Williams, Naomi Osaka sau Mihaela Buzarnescu.

FOTO Serena Williams e intr-o forma fizica excelenta. A slabit considerabil, a ajuns aproape de greutatea optima

Cea mai titrata jucatoare de tenis din activitate, Serena Williams revine la Australian Open intr-o forma fizica mult imbunatatita fata de sezonul trecut.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )