Libnet.ro
UNICEF

22:30

Tratament special pentru sarbul Kolarov din partea propriilor suporteri

Online Sport Online Sport,
Tratament special pentru sarbul Kolarov din partea propriilor suporteri

Ultrasii echipei AS Roma au razboiul lor cu fundasul sarb Aleksandr Kolarov, iar la meciul cu FC Porto din optimile Ligii Campionilor i-au transmis acestuia un mesaj din inaltul tribunei. continuă pe Online Sport

Ministerul Sanatatii: Nu a fost identificata nicio sesizare din partea Colegiului Fizicienilor Medicali privind persoane care profeseaza fara drept n spitale

Ministerul Sanatatii nu a identificat nicio sesizare din partea Colegiului Fizicienilor Medicali din Romania cu privire la nereguli privind persoane care profeseaza in unitatile sanitare fara drept in domeniul oncologiei si radiologiei medicale. Anuntul vine ca reactie la afirmatiile vicepresedintelui Colegiului Fizicienilor Medicali, Marin Bodale, care a declarat ca cel putin sapte dintre cei opt fizicieni medicali care nu au pregatirea corespunzatoare si care au fost identificati de institutie practica aceasta meserie si in prezent si pun in pericol sanatatea pacientilor.

PUZ pentru cetatile dacice din zona muntilor Orastiei

Membrii comisiilor reunite de buget-finante din Parlament au adoptat, ieri, un amendament la proiectul de buget al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, prin care va fi alocata cu prioritate suma necesara pentru realizarea unui Plan Urbanistic Zonal pentru cetatile dacice din Muntii Orastiei.

Laura Codruta Kovesi, vizata in 18 dosare penale la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie anuntain mod oficial ca fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi este vizata in 18 dosare penale. Referitor la persoana care face.

Procuror: Laura Codruta Kovesi, subiect in 18 dosare penale aflate pe rolul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie

Fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, este vizata in 18 dosare penale ce sunt inregistrate pe rolul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, a transmis, luni, procurorul sef sectie Gheorghe.

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa n cazul femeii mpuscate n cap de un politist

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Reghin si politistii din Mures au deschis, duminica, un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si ultraj in cazul femeii impuscate in cap, din greseala, de un politist aflat in misiune, transmite Mediafax.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )