Libnet.ro
UNICEF

07:00

Liga 1: Dinamo, victorie in primul meci din play-out (2-0 cu Dunarea Calarasi)

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: Dinamo, victorie in primul meci din play-out (2-0 cu Dunarea Calarasi)

FC Dinamo Bucuresti a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 1-0), echipa Dunarea Calarasi, in prima etapa a play-out-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Nistor, in minutul 24, si Montini, in minutul 90+4. continuă pe Hotnews

FCSB fara patru jucatori de baza in primul meci din playoff

Dincolo de forma oscilanta a echipei, Mihai Teja are probleme in ceea ce priveste absentele din lot la partida cu Viitorul din prima etapa a fazei playoff in Liga 1 Betano.

LIVE Dinamo - Dunarea Calarasi in primul meci din playout

Faza playout a campionatului in Liga 1 Betano debuteaza, vineri seara, cu meciul dintre Dinamo si Dunarea Calarasi. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Asa am trait Dinamo - Dunarea Calarasi in primul meci din playout

Faza playout a campionatului in Liga 1 Betano a debutat, vineri seara, cu meciul dintre Dinamo si Dunarea Calarasi. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Dinamo, debut cu dreptul in playout

In prima etapa din playout Dinamo a trecut pe teren propriu de Dunarea Calarasi, cu 2-0 1-0).

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti, egal cu Thuringer in ultimul meci din Grupa Principala (23-23) - Tigroaicele au condus cu 14-8 la pauza

CSM Bucuresti a terminat la egalitate cu Thuringer, scor 23-23, in ultimul meci din Grupa Principala II a Ligii Campionilor la handbal feminin. Campioana Romaniei a condus cu 14-8 la pauza, insa totul s-a prabusit in repriza secunda. Tigroaicele pot termina chiar si pe locul patru in grupa, daca Ferencvaros o invinge pe Krim Ljubiana.

Senatorul USR Dan Lungu: Procesul castigat de Dorina Lazar impotriva Primariei Capitalei, o VICTORIE asupra ABUZURILOR DIN CULTURA

Senatorul USR Dan Lungu considera procesul castigat de fostul manger al Teatrului Odeon, Dorina Lazar, impotriva Primariei Capitalei o victorie asupra abuzurilor din cultura. in vara anului 2017, Dorina.

Simona Halep o invinge pe Barbora Strycova in primul meci la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat, vineri noapte, in turul 3 la Indian Wells dupa o victorie in doua seturi in fata Barborei Strycova.

VIDEO Turcia: Suspendare pe viata pentru un fotbalist care a ranit patru adversari folosind o lama, la un meci din liga a treia

Fotbalistul echipei Amedspor, Mansur Calar, a fost suspendat pe viata de federatia turca TFF), deoarece a ranit patru adversari folosind o lama de ras, saptamana trecuta, la un meci cu Sakaryaspor, scor 1-1, din liga a treia.

PSD reactioneaza dupa criticile lui Iohannis: Primul presedinte din istoria Romaniei si probabil din lume care a blocat bugetul propriei tari

PSD reactioneaza dupa ce Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca retrimite bugetul la Parlament. DE asemenea, seful statului a spus ca Guvernul Dancila este cel mai slab Executiv din istoria postdecembrista,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )