Libnet.ro
UNICEF

08:30

FC Porto elimina AS Roma dupa prelungiri in returul de pe Dragao

Online Sport Online Sport,
FC Porto elimina AS Roma dupa prelungiri in returul de pe Dragao

Echipa portugheza FC Porto a castigat, cu 3-1, mansa retur a optimilor de finala cu AS Roma dupa un penalty acordat de centralul turc Cunyet Cakir in minutul 117 dupa consultarea VAR. Roma castigase in tur, cu 2-1! . continuă pe Online Sport

Antrenorul Eusebio Di Francesco, demis de AS Roma dupa eliminarea din Champions League

Conducerea clubului AS Roma l-a demis joi pe antrenorul Eusebio Di Francesco, dupa eliminarea echipei in optimile de finala ale Ligii Campionilor in urma infrangerii suferita miercuri seara in partida retur cu FC Porto 1-3 dupa prelungiri).

Champions League: FC Porto se califica in sferturi dupa un penalty acordat cu ajutorul VAR-ului (3-1 vs AS Roma, dupa prelungiri)

FC Porto s-a calificat in sferturile Champions League, dupa s-a impus cu 3-1 in fata celor de la AS Roma a fost 2-1 dupa 90 de minute, scor cu care italienii castigau partida tur). Golul decisiv a fost inscris de Alex Telles in minutul 117, dintr-un penalty acordat dupa consultarea VAR-ului.

A iNGHETAT PARISUL! Manchester United inscrie in ULTIMUL MINUT si o elimina pe PSG din Liga Campionilor / Porto si Roma merg in prelungiri dupa egalitate perfecta la capatul a 180 de minute

Cu totii credeam ca Liga Campionilor nu mai poate produce alte socuri dupa seara de marti, cand Ajax o zdrobea pe Real chiar pe Bernabeu. Ei, bine, la doar o seara distanta, in optimile aceleiasi competitii,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )