Libnet.ro
UNICEF

18:00

Antrenorul Eusebio Di Francesco, demis de AS Roma dupa eliminarea din Champions League

Hotnews Hotnews,
 Antrenorul Eusebio Di Francesco, demis de AS Roma dupa eliminarea din Champions League

Conducerea clubului AS Roma l-a demis joi pe antrenorul Eusebio Di Francesco, dupa eliminarea echipei in optimile de finala ale Ligii Campionilor in urma infrangerii suferita miercuri seara in partida retur cu FC Porto 1-3 dupa prelungiri). continuă pe Hotnews

Thomas Tuchel, dupa eliminarea din Champions League: Nu stiu sa explic ce s-a intamplat. Ma voi duce acasa, fara sa vorbesc, fara sa gandesc

Tehnicianul echipei Paris Saint-Germain, Thomas Tuchel, a declarat, miercuri seara, ca nu poate explica eliminarea formatiei sale din optimile Ligii Campionilor, dupa 3-1 cu Manchester United.

FC Porto elimina AS Roma dupa prelungiri in returul de pe Dragao

Echipa portugheza FC Porto a castigat, cu 3-1, mansa retur a optimilor de finala cu AS Roma dupa un penalty acordat de centralul turc Cunyet Cakir in minutul 117 dupa consultarea VAR. Roma castigase in tur, cu 2-1! .

Dragos Savulescu, reactie dupa condamnarea din dosarul retrocedarilor: A fost o executie

Dragos Savulescu a reactionat dupa fuga din tara si condamnarea primita. El a precizat ca nu recunoaste condamnarea si ca ceea ce s-a intamplat a fost o executie. El a transmis un mesaj prin.

AS Roma si-a demis antrenorul. Gica Hagi printre numele posibililor inlocuitori

La o zi dupa eliminarea din Liga Campionilor, conducerea clubului AS Roma a decis demiterea antrenorului Eusebio Di Francesco.

VIDEO Exclus din lot de PSG, Adrien Rabiot a petrecut in club dupa eliminarea parizienilor din Champions League

Mijlocasul Adrien Rabiot a fost filmat intr-un club de noapte din Paris, la cateva ore dupa ce echipa lui, PSG, a fost eliminata din Liga Campionilor, informeaza lequipe. fr.

Dancila, dupa dezbaterile din Parlament pe OUG 114: Circul si jignirile la care am asistat m-au dezamagit profund

Premierul Viorica Dancila s-a aratat dezamagita de dezbaterile de luni din Parlament pe OUG114. Despre OUG 114, Guvernul are datoria si obligatia sa asigure o dezbatere ampla pentru deciziile care se iau.

Locul opozitiei in balanta de putere dupa alegerile din Moldova

Blocul ACUM trebuie sa se decida, in primul rand, daca vrea sa influenteze procesul de guvernare sau deja a decis ca va detine rolul de opozitie in Parlament. Dificultatea unei asemenea decizii depinde la fel de succesul Democratilor de a stabili in cele din urma o coalitie impreuna cu Partidul lui Shor, cei trei alesi independenti si in mod neaparat minim 11 reprezentanti ai Socialistilor. Daca persista cel mai mic risc ca un asemenea scenariu sa prinda contur, atunci Blocul ACUM trebuie sa se pregateasca de alegeri anticipate sau de prelungirea fortata a guvernarii actuale.

Venezuela: Guaido declara ca se va ntoarce acasa luni dupa turneul din America Latina

Liderul opozitiei din Venezuela, Juan Guaido, a declarat duminica ca se va intoarce acasa luni pentru a conduce noi proteste impotriva presedintelui Nicolas Maduro, cu toate ca exista riscul ca autoritatile sa-l aresteze, dat fiind faptul ca a incalcat interdictia de calatorie cand a parasit tara saptamana trecuta, anunta Reuters.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )